Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looooooooooooooo

chcialabym sie wygadac, ale

Polecane posty

Gość looooooooooooooo

za kazdym razem jak zaloze jakis temat to dostaje gora 2 odpowiedzi i nie chce mi sie kolejny raz wysilac :/

Gość to ja chętnie z Tobą popisze
dawaj:)

Gość looooooooooooooo
opisze w skrocie - jestem wkurzona, bo matka daje ojcu na alkohol jak ja troche przycisnie, a mi na glupi sok czy jakas inna pierdole ze sklepu zaluje, kiedy prosze, zeby mi po drodze chociaz kupila jak jest w sklepie to wiecznie znajdzie jakas wymowke, a ojciec codziennie flaszke z mety znosi :/

No to faktycznie masz problem, Sory, ze brzydko się wyrażę , ale durna matka Nic dodać, nic ująć

Gość looooooooooooooo
21, jestem w ciazy, studiuje i jeszcze nie pracuje, nie moge sie doczekac kiedy pojde do pracy, bo chce sie uniezaleznic, ale to nawte nie o to chodzi, chodzi o to, ze ojciec alkoholik ma wiecej przywilejow niz ja, a jak ja o cos poprosze to jestem ksiezniczka ktora tylko wymaga :o

może ojciec jak nie wypije to jest agresywny i matka się boi że będzie jazdy odstawiał

dziwna ta twoja matka, żeby ciężarnej na sok nie dać??

Gość a gdzie ojciec dziecka
nie mieszkacie razem?

Gość wspólczuję sytuacji
skoro ojciec alkoholik to znaczy ze rodzina patologiczna, uciekaj z niej jaknajszybciej sie da i tak musiałaś tam mnóstwo wycierpiec jako dziecko, a możesz liczyc na pomoc ojca swojego dziecka ?

strasznie narzekasz ,że nikt z tobą nie gada a sama nie odpisujesz

Gość looooooooooooooo
Bo to jest tak, on jej nie bije, on ja szantazuje emocjonalnie, bo zabiera mu rente, ktora sama mu zalatwila, i twierdzi, ze on po prostu sobie "odbiera". Jego z pracy wyrzucono 2,5 roku temu, CV od tamtej pory wyslal uwaga...jedno. A gdyby nie matka nawet nie dostalby renty, bo nie chcialo mu sie stawic na komisje, tylko ona jakos to zalatwila, chyba miala tam kogos znajomego, nie pamietam dokladnie. A on teraz chodzi i w kolko gada "ja sie tyle nazapierdalalem w zyciu i juz nie musze"

Gość looooooooooooooo
Jestem, odpisuje, po prostu probuje pozbierac mysli. Z ojcem dziecka zyje, tylko zastanawiamy sie jak zrobic, niedlugo mam porod i zaraz po tym ojciec ma niby isc na leczenie, wiec zastanawiamy sie czy poczekac do wynajecia, az on nie wroci i odlozyc troche pieniedzy czy juz teraz to zrobic