Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubbaanka

totalnie mnie zdolowal:(

Polecane posty

Gość grubbaanka

wczoraj moj facet powiedzial mi ze jestem wszedzie gruba i przez moje wiekie dupsko nie moglismy uprawiac seksu w pozycji na pieska.... ryczalam pol nocy:( moze nie naleze do najchudszych , waze 65 kg przy 170 cm wzrostu.... przeciez zawsze myslalam ze nawet osoby duzo grubsze typu 90-100 kg maja zycie seksualne... nie rozumiem czemu tak powiedzial:(

Gość grubbaanka
no...jestem z nim kilka lat. powiedzial ze od zawsze uwazal, ze mam 15 kg za duzo, ale mi nie mowil ;(

Gość Allavente Bandura
i dobrze ci tak, po co się związałaś z chamem?

Gość grubbaanka
dzis niedawno napisal mi smsa , ze nie powinien tak mowic i tak nie uwaza. jasne...:( i pomyslec ze przechadzalam sie nago po jego domu, a on patrzyl i myslal 'ale spaslak!' nigdy juz przed nim sie nie rozbiore bo wygladam jak slon:(

Gość grubbaanka
dziewczny, wielkosc pupy czy moich wymiarach moze miec az takie znaczenie?

15 kilo za dużo? przecież ty masz normalną wagę oO co on szuka kogoś o figurze dziewczynki czy co )bo 50 kg przy 170 cm to raczej chudzinka bez biustu i z małą pupą)? on chyba jest z tobą tylko po to aby z kimś być i mieć przy okazji seks za darmo.... a tak na marginesie równie dobrze możesz mu powiedzieć ze np. ma za mało wyrzeźbione mięśnie jak na faceta.

Gość grubbaanka
moze on lubi male pupy nie wiem, nie mam ochoty zeby mnie nigdy wiecej widzial:(:(

grubbaanka -> przy twoich wymiarach to pewnie masz ładna dużą pupę i to jest zaleta a nie wada :)

Nie Ty masz dużą pupę( przy twojej wadzę szczerze wątpię) tylko on ma małego;-) Cham z niego.

Gość grubbaanka
moja przyjacilka wazy 82 kg i jej zycie seksualne kwitnie;(

Gość cellina na biegunach
ja niestety mam trochę inny problem, codziennie spotykam się z innymi brunecikami i nie wiem którego wybrać, każdy się we mnie zakochuje a ja biedna głupieje :(

Gość rozumiem cie doskonale
w maju zeszlego roku urodzilam corke. walczylam z kilogramami zeby zrzucic, ograniczalam jedzenie, tracilam pokarm zeby tylko schudnac. zawsze makijaz, wlosy czyste, ubrana dobrze zeby tylko podobac sie mezowi i odciagac uwage od tego co niedoskonale... i pewnego dnia uslyszalam ze jestem za gruba i sama doskonale wiem jak wygladam... :( przeryczalam cala noc, powiedzialam ze jest swinia bo mimo tego ze ja caly czas staram sie jak moge zeby tylko schudnac to on jeszcze kopie w ten sposob lezacego :( strasznie popsulo to nasze pozycie seksualne. mimo ze zaluje tego co powiedzial to tych slow nie da sie cofnac. kochamy sie tak moze ze 2 razy w miesiacu, ja caly czas mam w glowie jego slowa i mysl ze nie podobam mu sie i nie akceptuje mnie. mam straszne kompleksy z powodu swojego wygladu :(:(:(

zapuściłaś się, a teraz masz pretensje, że facet był z tobą szczery? :o

Gość grubbaanka
to tez wspolczuje....:/ podziwiam Cie ze w ogole jeszce uprawiasz z nim seks, ja na sama mysl o tym mam mdlosci. a ile wazysz?

Gość grubbaanka
czasami mam ochotę zarazić się HIVem żeby schudnąć, nienawidzę się

Gość hmm*hmm*
grubbaanka->a ty masz dzieci?

Gość grubbaanka
do: hmm hmmm a co masz HIVa ?

Gość grubbaanka
podszywy!!!!! hmm nie, nie mam dzieci, mam 24 lata

grubbaanka -> ale przecież ty masz dobrą wagę to ten facet ma problem a nie ty. jeśli mu się nie podoba to niech spada do innej.

Gość Kochactonieznaczy
a moj facet to zupelnie odwrotnie- ja mam doly ze jestem gruba, bojestem, waze wiecejniz wy :( a on ciagle mimowi jak mu siepodobam, jakimam zajebisty tylek, piersi a ja i taknie moge uwierzyc ze ktos moze ta pozytywnie o mnie myslec.

Kochactonieznaczy -> bo kobieta z nadwagą ma krągłości które faceci lubią (oczywiście nie mówię tu o nadwadze 25 i więcej bo przy takie ciężko aby nadal się te kilogramy ładnie rozkładały) ;)

Gość Kochactonieznaczy
czasami mąż mnie obsypuje mąką przed seksem żeby znaleźć mokre miejsce, głupio mi jest ale pozwalam sobie na to

Gość hmm*hmm*
grubbanka-> to ciekawe jak zajdziesz w ciaze i przytyjesz co wtedy bedzie mowil,ja po takich slowach to chyba bym juz do łóżka z moim nie poszla bo bym ciagle myslala o tym co powiedzial,moze lepiej znajdz sobie kogos komu sie bedziesz podobala a ten niech spada na drzewo.

>>to ciekawe jak zajdziesz w ciaze i przytyjesz co wtedy bedzie mowil, ciąża to zupełnie inna sprawa - ale maks 2 lata po urodzeniu powinna wrócić do normalnego wyglądu, a nie jak matka polka :o

Gość grubbaanka
kochactonieznaczy wiesz, moj byl, taki sam, nie mowie tego aby cie dodlowac bron boze...tylko wlasnie tak samo, moj wychwalal mnie zawsze i mowil jaki ma ideal, rozbieral zeby na mnie patrzec,a teraz taki big fail :(

Gość Theresafire
Co za cham, współczuję... Też kiedyś ważyłam dokładnie 65 kg przy wzroście 170 cm i może nie należałam do szczupłych, ale nie jest to też na pewno żadna nadwaga! Olej idiotę....

>>ale nie jest to też na pewno żadna nadwaga! to już oceniają mężczyźni 🖐️

Gość rozumiem cie doskonale
u nas seks tylko po ciemku, teraz to juz chyba ze 3 tyg temu bylo, wczoraj mial urodziny i chyba na co nieco liczyl ale doooopa... zrobilam kolacje, byly swiece, wino i ogolnie milo i przyjemnie ale.... no wlasnie to ale.... spytal czemu nie mam ochoty sie z nimkochac a ja zeby znowu mu nie wypominac tego co powiedzial powiedzialam tylko ze jestem zmeczona...