Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXFlowrings

Mój tekst RAP - proszę o oceny

Polecane posty

Gość XXXFlowrings

Mijają dni, każdy z nich jest taki sam Ty chciałbyś to zmienić, bo widzisz że nie jest tak.. jakbyś chciał, Chwile uciekają bezpowrotnie, czas leci, nikt już tego nie cofnie.. Nie masz perspektyw? Cóż, żadna nowość.. Budzisz sie rano, z nożem nad skronią Wstajesz, pijesz kawe.. nic nie jest jak powinno Ty chciałbyś to zmienić, a brniesz dalej w nicość Spoglądasz w lustro, widzisz znów tą twarz Twarz, która zraniła już człowieka nie raz.. Masz tu kilka wersów, ode mnie na szybkości.. Bo już czasami mam za duże wątpliwości Tu nie ma sprawiedliwości, to jest ku*wa jakiś pościg Tylko uważaj, żebyś czasem nie wpadł w poślizg co wy na to?

Gość mys;e tsdgj
jak dla mnie ok

Gość wdz17237748392947
hujniaa straszna disco polo piszą lepsze teksty haaha

Gość mys;e tsdgj
ee bez przeady mi sie podoba

Gość XXXFlowrings
chujnia straszna? ale uzasadnij

Gość Firotka
Sorry, ale naprawdę to wygląda jakbyś połączył parę piosenek w jedną. Bo tekstów o takiej tematyce jest w cholerę i trochę. Wydaje mi się, że już to słyszałam (nie oskarżam tu o plagiat czy coś), więc może spróbuj wymyślić jakiś mniej oklepany i bardziej oryginalny tekst? Bo w sumie tekst nie jest zły, napisany z sensem i w ogóle tylko, że ja to już słyszałam 100 razy.

Gość Firotka
Sorry, ale naprawdę to wygląda jakbyś połączył parę piosenek w jedną. Bo tekstów o takiej tematyce jest w cholerę i trochę. Wydaje mi się, że już to słyszałam (nie oskarżam tu o plagiat czy coś), więc może spróbuj wymyślić jakiś mniej oklepany i bardziej oryginalny tekst? Bo w sumie tekst nie jest zły, napisany z sensem i w ogóle tylko, że ja to już słyszałam 100 razy.

Gość gość
bez tej k***y było by całkiem nieżle, tylko jakiś spoko bit do tego potrzebujesz i śmigasz 50 cencie

Gość gość
yo ziom nic nie rozumiem. co robisz z nożem nad skronią?