Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkalbn

czy matka ma racje??

Polecane posty

Gość miśkalbn

moja siostra mlodsza siostra zawsze wezmie mi jakies ubanie z poki ,niby nic powiecie ale ja czesto tych ubran nie odzyskuje(zdarzalo sie pare razy ),pozyczylam jej ostatnio bluzke i dzis chcialam zeby oddala bo to nowa bluzka ,a ona ze nie moze jej znalezc itd ja mowie oddaj bo pojedziesz( jedzie do innego miasta zaczyna szkole srednia) a mi jutro na rozpoczecie potrzebna ,w koncu po wielu napominaniach przyniosla uwalona cala ,ja bylam troche zla i mowie ze jak ta bluzka wyglada a matka 'oj przestan rzeczywiscie dobrze ze nie zginela' ,wiec ja mowie 'nie bon jej tak' ( bo zawsze jak ona cos mi zrobi to ja broni ) a ona wpadal w szal zaczela mnie bic torba po plecach i drzec sie ze jewstem pojebana i ze mnie k'kurwa zabije ,pojde siedziec ale zabije !!'' ja mam 18 lat ,siostra 15 . moja wina jak zwykle :(

Gość Theresafire
Twoja matka jest nienormalna :O Jakaś histeryczka... Oczywiście, że jeśli masz swoje rzeczy to nikt nie ma prawa moim zdaniem ich brać bez Twojej zgody albo pożyczać i nie oddawać w terminie. Nawet jeśli to siostra. Współczucia

Gość miśkalbn
a mi sie zdaje ze moglam zamknac sie i nic nie mowic by byl spokoj a tak to zaczelam gadac ze ona nigdy nie oddaje itd i wpadla w szal

Gość miśkalbn
zadne prowo ;/ siedze i placze teraz ...

Gość popsiół
twoja mama cie nie kocha

Gość miśkalbn
wiem to