Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej mam pytanie

Jakich pieluch uzywacie i czy sie sprawdzaja?

Polecane posty

Gość brunhildzia
Mojej córce kupowałam kilka rodzajów i w zasadzie tylko z pampersów jestem zadowolona. A wypróbowałam oprocz pampersow helen harper czy jakos tak, dada, huggies, babylove (w niemczech mieszkam), rossmanowskie

Gość mama_krzysia
pieluszki bambino. polska marka, a to podstawa :) bardzo dobrze wytrzymują nocne wypadki, ściągacze na tyle mocno trzymają się boczków, że nic nie ma prawa ulecieć z pieluszki. ogromnym plusem jest przedewszystkim cena. za 48 sztuk circa 28 zł. dla mamuś lubiących jakość za niewielką cenę, w sam raz :)

Gość gscfxxcc
toujours z lidla w dzień- są miękkie, ale wytrzymują max 3h; w nocy pampersy bo jednak bezkonkurencyjne sa

Gość takasee
pampersy ale te zwykłe zielone są chyba najlepsze na rynku. po pampersach premium care syn dostał uczulenia.

Gość djowj
libero. jak dla mnie najlepsze ale wiem że są trudno dostępne w Polsce.

Gość pyszne trójkąciki
peztestwałam na swoich dzieciach wszystkie marki jednorazowych pieluch,dostępnych na Polskim rynku i jak dla mnie najlepsze okazały się biedronkowe DaDa, pieluchy Bambino i rossmanowe Babydream(pieluchomajtki) teraz mój najmłodszy szkrab ma 18 m-cy i uzywamy tylko na noc jedynie.

Gość ModnyBrzuszek.pl
U nas póki co dobrze sprawdzają się pampersy,syn nie ma odparzeń co jest w sumie najbardziej istotne. Podczas używania pieluch tetrowych niestety występowały... www.ModnyBrzuszek.pl

Gość gość
Może być tak, że niektóre pieluchy będą źle działać na skórę dziecka, więc musicie po prostu sprawdzić to. Chyba jednak najwięcej mam używa klasycznych pampersów. A na nie promocji jest mnóstwo, również online. Dobry przykład - http://www.empik.com/dziecko/pampers-promocja Co o tym sądzicie?

Gość gość
na dzien zakladam dada, bo i tak czesto zmieniam. na noc pampersy, tylko one wytrzymuja cala noc