Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej mam pytanie

Jakich pieluch uzywacie i czy sie sprawdzaja?

Polecane posty

Gość Hej mam pytanie

?

Gość wredna małpa27
pampers -jak dla mojego syna super

Gość Nie wiem po ile jest w
Z Rossmanna (Babydream). Się sprawdzają.

Gość zonamezaswojego
Ja uzywalam pampersow, bo uwazam, ze sa najlepsze. Pozniej przez miesiac dady (tez sa dobre, ale wg mnie dla starszych dzieci)a teraz nie uzywamy juz nic, ufffffffff. Pampersy kupowalam zawsze w promocjach, najwyzej wiecej paczek- najdrozej za paczke placilam 44 zl, najtaniej 39(za jumbo packa)i uwazam, ze sie oplaca, bo inne po jednym siku mi przemakaly, wyciekaly itp itd...

Jak córka była malutka to używaliśmy pieluszek Pampers i tetrowych, potem kupowaliśmy z Biedronki (chyba Dada, mają również fajne nawilżane chusteczki). Ale miała 1.5 roku jak siadała na nocnik, więc szybko odpadł nam ten wydatek.

Gość Od samego początku
HUGGIES SUPERFLEX i tylko te się sprawdziły

aktualnie używam pampersy, bo obkupiłam się w zeszłym miesiącu w promocjach. Dobre są też babydream i dady. Wypróbowałam też happy- ok. Huggies dla nas najgorsze, bo przeciekały ciągle, ale co pupa to opinia

Gość fdwrefewr
pampers-w tej chwili rozmiar 4 i jak dla mnie są ok porównania z innymi nie mam bo nigdy nie próbowałam i nie spróbuję

Gość tif
Pampers.Najlepiej sie sprawdziły..happy też są ok

Gość ja uzywalma wielu
pampers nie przeciekaja ale odparzaja huggies: dziecko mialo mega uczulenie dada super labell( intermarrch) swietne hapy: przeciekaja bokami, ale sa delikatne dla skory

Gość azyssa
pampers sleep&play

Gość mama z irlandii
ja używałam różne huggis, pampers a jak jestem w Pl to dada z biedronki

Gość mamamam27
dada = rewelacja i super cena

pampers- kupuje na promocjach i wychodzi cenowo jak inne dada- ok, ale jak dla mnie trochę za sztywne inne próbowaliśmy (bella, huggies, rossmanowskie) ale sie nie sprawdziły ale do pływania polecam Huggiesy

Gość xxlady
Przerabiałam wszystkie pieluchy a więc: początkowo uzywałam Pampers activ baby, poźniej za namową kuzynki przeszłam na dada ale okazały się średnie przelatywały ( moja córcia duzo pije) Spróbowałam happy dla dziewczynek początkowo ok ale w nocy nie dawały rady, flaxy system - tandeta!! Wróciłam do papmersa konkretnie sleep&play- cieńkie , zapięcia nie rozciagliwe, przeciekały, poszły w odstawkę. I wkońcu: HUGGIES tadammmmmmm:D Odkrycie roku:) Premium. Chłonne, rzepy marzenie, wytrzymują całe noce, są ładne kolorowe, tygryski i te sprawy mała uwielbia biegać w samym pampersie i pokazywać wszystkim jaki to ma rysunek hehe:) Są naprawdę świetne biją na głowe wszystkie;)

Gość Ja używam teraz zimą owczej
Babydream Oeko z Rossmanna na zmianę z wielorazówkami głównie Lulajbaby.

Gość Ja używam teraz zimą owczej
Z obu jesteśmy zadowoleni.

Ja też przerabiałam różne (z Rossmana, Intermarche, Lidla, Biedronki), ale u nas najbardziej sprawdził się Pampers - głównie dlatego, ze sa miękkie, cienkie i bardzo chłonne. Od czasu do czasu zakładamy takze wielorazowe (tzw. kieszonki) - np. jak muszę zmienic pieluchę, a wiem, ze mały za godzine będzie kąpany, to mi szkoda zakładać Pampersa, wiec biorę wielorazową. Od 11 mies. mały sika i robi kupkę na nocnik. Sam jeszcze nie woła oczywiście, ale jak wyczailiśmy, ze wali kupy głównie po śniadaniu i po obiedzie i zaczęliśmy go sadzać w tym czasie na nocnik, to prawie zawsze łapiemy kupę do nocnika - tak wiec oszczędziło sie sporo na pipeluchach :-) Pampersy kupuję najczęściej w Tesco, chociaż ostatnio także w Akpolu (Poznań) - używamy nr 4 i wychodzi po 0,70 zł za sztukę. Paczki w sklepach są różne (różne ilości pieluch), wiec wolę przeliczać na sztuki dla porównania.

Gość marchewkowe+pole
Moim faworytem są jednorazówki. Nie wyobrażam sobie stania nad wanną i prania tych wszystkich, hmmm, zabrudzonych tetr, pewnie jak większość pracujących matek :/. A nie wszystkie jednorazowe są aż tak drogie. Jakiś czas temu zrezygnowałam z Pampersów na rzecz ekologicznych Bambino (te co Mucha teraz używa) Powodem była cena, zdecydowanie niższa niż tych pierwszych, drugim, że ich jakość jest naprawdę bardzo dobra. Jagoda nie miała odparzeń, pielucha nie przeciekła przez całą noc. Lubię to :) !

Gość srututujjjuu
ja hi\uggiesy albo dada

Gość Od początku pampers
, najpierw new baby , potem active baby a teraz sleep and play na zmianę z baby dry (na noc i na wyjścia) i nigdy nie narzekałam. Kiedyś kupowałam też tańszych i nie sprawdziły się kiedy córka więcej piła albo też pięknie trzymały ale w środku skóra pupy mokra więc powróciłam po dwóch tygodniach do pampersów i jeszcze troszkę i będzie już tylko nocnik ....ufffffff :D

Gość nie akceptuje swojego wygladu
Pampers są najlepsze moim zdaniem, od samego poczatku ich uzywalam, biedronkowe probowalam to corce powstawaly odparzenia innych nie probowalam i tak zostalo do teraz. :P

Gość koniec pieluch nareszcie
ja przetestowałam prawie wszystkie pieluchy jakie sa na rynku.I tak faworyt to pampers activ baby- nie przeciekaja,sa cienkie i elastyczne.sleep%play -porazka brak rozciagliwych boków i przeciekały niemiłosiernie.dada- nie wytrzymywały nocy to samo z huggisami,happy.uzywalamjescze z cerrfura helen hunter- tez do kitu.W miare były tescowei wickies z kauflandu.A przed tym jak syn nauczył sie korzystac z nocnika uzywałam tez z rosmmana baby dream i te sa tez dobre- nie przeciekaja ,sa w miare cienkie i maja rozciagliwe boki i cena tez przystepna,dla mnie taka podróbka(całkiem udana)pampersa.

Ja używałam tylko Pampersów, mały jak zaczął przesypiać całe noce to w czasie snu sikał jak wściekły :) i nic nigdy nie przeciekło, chociaż czasami rano to już była prawdziwa bomba a nie pampers :) Jak się czasami przebudził to mu oczywiście zmieniałam ale nie musiałam go specjalnie budzić na zmianę pieluszki, żadnych przecieków i zero odparzeń. Zwykle kupowałam w promocji w Rossmannie albo w Carrefourze - mieli takie po 3 opakowania zapakowane w pudełka.

Gość kaftanik niebieski
Dada 4

A nikt nie wspomnial o tużursach z lidla? Obecnie kupuje rozm 4, trojki tez testowalam, uzywam na zmiane z dadami i chwale.Nawet milsze sa niz babydream Jak corka byla mlodsza, to 1 i 2 babydreamy w dzien a pampersiak na noc