Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gęgęeg

czy któraś z was pisze pamiętnik/

Polecane posty

Gość hmmm niezla jest
ja pisze a co?

Gość gęgęeg
w jakimś notesie? ukrywasz go

Gość hmmm niezla jest
a kupilam taki w empiku fajny z taka wstazka w srodku jak sie trony zaznacza nie ukrywam to znaczy chowam do szafki i tyle u mnie w domu nikt nie czyta cudzych rzeczy

Gość hmmm niezla jest
strony mialo byc

Gość rt3t32t4t
kidyś pisałam w wieku 14-21 lat, duzo, mam do tej pory ok. 10 grubych zeszytów, jednak bardzo żałuję, bo kiedyś przecyztali jeden moi rodzice, a były tam prawdziwe świństwa pamiętniki wciąz mam, żal mi ich wyrzucić, ale też nie chcę ich czytac, są dla mnie zbrukane, bo czytał je ktoś inny, nie wiem czy je kiedyś otworzę.. a mam już 35 lat

Gość hmmm niezla jest
a co napisalas tam az takie straszne rzeczy

Gość lola200
nie ma nic gorszego niż gdy pamiętnik wpadnie w niepowołane ręcę pamiętam jak miałam ochotę zapaść się pod ziemię i do tego złość ale teraz też pisze pamiętnik fajnie jest tak otworzyć i poczytać sobie dzień po dniu jednak teraz mój pamiętnik jest dobrze schowany i tylko ja wiem co w nim jest napisane

Gość rt3t32t4t
mi się też wydawało że moje są dobrze schowane :O straszne uczucie,.. najpierw chciałam je wyrzucić, potem pomyslałam że z sentymentu zostawię teraz jednak nie jestem pewna czy kiedykolwiek je otworzę, nawrty jako babcia. Pomijam już fakt, że rodzice jeden czytali, ale.... ja jednak nie lubię wspomnień. Złe denerwują, dobre zasmucają bo się za nimi tęskni

Gość lola200
z pamiętnikiem to różnie bywa. mój były facet wiedział że piszę pamiętnik i poprostu przewalił cały mój pokój do góry nogami i przeczytał wszystko specjalnie nabijał się ze mnie to najgorsze co może być

Gość hmmm niezla jest
a czemu rodzice go wogole przeczytali hmmm moze milei jakis powod