Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakim cudem ktoś mówi

jakim cudem, ktoś mówi, że nie ma

Polecane posty

Gość jakim cudem ktoś mówi

brzydkiej panny młodej, ja rozumiem, że to dla zasady i aby pannie młodej nie było przykro ale prawda jest taka, że coraz więcej panien młodych wygląda według mnie po prostu źle, może to efekt późniejszego wychodzenia za mąż, teraz to częściej pod 30 niż po 20 dziewczyny a może jakieś dziwne gusty, nie wiem, ale ja uważam, że są nieładnie wyglądające panny młode, ostatnio za mąż wychodziła moja znajoma, figura jak marzenie, idealna po prostu, w pracy bardzo ładnie wygląda jak wskoczy w zwykłe dżinsy i koszulkę, no super, a na ślubie? suikienka się jej wbijała, jakoś krzywo leżała, dziwacznie, mogła zdecydowanie wybrać inny model bo w tej wyglądała nijako

Gość panna wrzesniowka
Nie bardzo rozumiem, co ma wnosić taki temat. Kazda panna mloda wyglada jak wyglada, jedne lepiej, inne ciut moze gorzej ale jaki sens obgadywac czy zakladac wlasnie takie tematy to nie pojmuje. Mnie się nie podobają pewne rzeczy w wizerunku wielu panien mlodych i sama z nich rezygnuje ale nie wypominam nikomu wygladu, kazda panna mloda inaczej chce widziec siebie w tym dniu i innym nic do tego.

Gość biodrówka*
kiedyś jakiś w sumie obcy facet na weselu tańcząc ze mną powiedział, że wyglądam piękniej niż pani młoda a to dlatego,że ja stawiam na naturalnośc. Nie bawie sie w te loczki koczki tylko ide np w prostych rozpuszczonych włosach,makijaż dyskretny niedługo sama będe PM ..