Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nueve

Jelly, jestes?

Polecane posty

Przeszkadza mi jej sposob bycia, nie mam z nia tematow do rozmow, nie umie mnie zripostowac, jest milutka do zrzygania i przede wszystkim byla kiedys za wrogiem. Rozumiesz o czym mowie? :D

No ale wiesz, twoj na pewno chcialby zebys byla szczesliwa i pojezdzila po swiecie. A i mnie bedziesz miala blisko. :D Chociaz, to podwojne zycie to niezly pomysl. W koncu go czesto nie ma. :D Tylko samolotami bys sie troche nalatala (i wiedziala jak to jest :D)

On juz mnie nawet nie probuje do niej przekonac. :D Po pierwszym spotkaniu poznala moja wredna wersje i chyba mnie nie polubila. :D A ja jej zwyczajnie powiedzialam, ze doceniam dzialalnosc charytatywna ktora jest robiona z potrzeby serca a nie na pokaz. Wtedy wiadomo, ze nie ma sie z tego zadnej korzysci i promocji :classic_cool: No i chyba ja to dotknelo... :O

No to fakt, un zawsze sie o mnie troszczy, i chce zebym miala jak najlepiej, wiec :-D :-D na pewno bedzie bardzo wyrozumialy :-D tylko prace bym jakas znalezc musiala, bo chlopu sie nie dam utrzymywac :-) moge byc Twoja asystentka np ? :-) Dobry pomysl, co ? :-)

To co, rezerwowac stolik, zamawiac wino, przekazywac dobre nowiny? :D :D Dzwony weselne bija! ❤️ :D :D :D HA! Wiedzialam ze Cie jara ta moja robota :D Szczegolnie jesli chodzi o efekty wizualne. :D Ale mozesz byc asystentka (chociaz ja jestem akurat na tak niskim stanowisku ze nie potrzebuje). Ale mozesz byc, pewnie. :)

Tak, zapytaj czy lubi sushi, to juz bedzie idealnie, i wino biale poprosze :-) a na deser drina na rozluznienie atmosfery :-D

no ba, jasne ze mnie jara :-) bede trzymac.... eee... recznik ? :-D albo umawiac ich na wizyty, tak zeby nie zwalali sie do Ciebie wszyscy razem :-D wiesz, to co roba asystenki :-D

Lubi sushi, nawet bardzo, ale nie lubi chodzic ze mna, bo kiedys go probowalam utopic w tej malej rzeczce, wiesz, co to lodeczki z zarciem po niej plywaja. :classic_cool: :D Moge byc swiadkiem, nie?! :D Znaczy, w kosciele nie moge, ale po co od razu do kosciola. Pojdziemy do Urzedu. :D I przynajmniej od azu dostaniesz obywatelstwo. :D Krawawa Mary by przypasowala? Bo ja uwielbiam :classic_cool:

Mozesz podawac wode. :D I w sumie to trzymanie recznika nie byloby zle. A sciaganie recznika... :classic_cool: Jeszcze lepsze. :D :D Dobra, dobra, cos tam Ci znajdziemy do roboty. Nie boj zaby. :)

Gość wy mumie jedne
ale wy jestescie tajemnicze i takie kuszace :)

Tajemniczosc jest uzasadniona :classic_cool:. Ale czy kuszace jestesmy to ja nie wiem :D :D

dobra, idemy ! mozesz byc swiadkowa, nie ma problemu, kto jak nie swatka :-) a do kosciola to ja tez nie musze wiec luz :-) juz jakis termin zabukuj, zeby potem nie bylo, ze za pozno :-)

dobra, podawanie wody tez moze byc, i odgranianie spadajacych na czolo kosmykow wlosow :-D :-D :-D No jakby na to nei patrzec to jestesmy OBIE bardzo kuszace i fajowe :classic_cool:

Spokojnie, spokojnie, pan mlody ma wtyki i wszystko zalatwi :D Musze mu przekazac dobre nowiny potem :classic_cool: Tylko prosze, nie probuj go topic na tym sushi. Od kiedy ja probowalam to ma chlopiec awersje :D

Bawienie sie wlosami to zwykle moja dzialka, ale Ci odstapie. :D Zreszta, taka pani odgarniajaca sie bardzo przyda, szczegolnie jednemu, z takimi charakterystycznymi wlosami :classic_cool: No dobra, dobra, niech bedzie :D :classic_cool:

ooo zjadlo wiec jak bedzie grzeczny to go nawet nakarmie, i spoje sake, wiec mysle, ze damy rade :-) w koncu on taki jeszcze mlodziutki, slodziutki i niewinniutki :-D

Gość wy mumie jedne
mam - malzenstwo dla obywatelstwa :)

Mlodziutki, slodzutki i absolutnie nie niewinny. :D Zebys ty slyszala o czym on czasami gada :classic_cool: Ojej, jestem z Ciebie taka dumna ❤️ Wiedzialas o kogo chodzi! A tak na marginesie, to ta menda nie chce zainwestowac w opaske. Wzrok mu padnie jak nic. :O

no to czyli pasuje do mnie :-D tylko starszy moglby byc troche... ale mysle, ze damy rade :-) dobra jestem, cnie ? :-) straszne ma te wlosiska :-O

no to czyli pasuje do mnie :-D tylko starszy moglby byc troche... ale mysle, ze damy rade :-) dobra jestem, cnie ? :-) straszne ma te wlosiska :-O

Zauwaz ze on ostatnio lubuje w starszych :D I jest naprawde kochany i taki wiewiorkowaty :classic_cool: :D Bardzo dobra. :classic_cool: Ogolnie ja te wlosy ubostwiam (zreszta sama wiesz, ze mam podobne), ale na moje to mu zwyczajnie przeszkadzaja.

ja nie przepadam za facetami w dlugich wlosach... mam traume potym jak mialm romansidla jakies w akademiku z dlugowlosym studentem, i jak przydzedl do mnei ze szczotka w reku, i poprosil o zrobienie WARKOCZA, to moje i tak nikle zainteresowani wyparowalo :-D :-D gadaj jaki masz telefon !

Ja ogolnie za az tak dlugowlosymi tez nie, ale ogolnie jego loczki sa urocze. :D Hahahaha. :D :D :D Nie dziwie Ci sie. Wybacz, przeoczylam. Mam BlackBerry 9700, ale uzywam jeszcze Nokii c5, bo czasem musze miec dwie karty na raz. :D A czemu pytasz? :)

Gość wy mumie jedne
czy zgadlam???