Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nueve

Jelly, jestes?

Polecane posty

Hej, nie mam jak ostatnio pisac, masakra... i jeszcze te uczniaki pieprzone.... mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie troche luzniej ...

Rozumiem, rozumiem. A uczniow to trzeba do pionu ustawic, zeby sobie nie mysleli za duzo. :classic_cool: Dzisiaj tez mialam od rano tyle roboty, ze nie wiedzialam w co rece wlozyc (chociaz w moim przypadku to chyba glupi brzmi:D). Teraz siesta, nareszcie, to chwile odpoczne.

Ale mam teraz jazdy w pracy, bo musze sie jeszcze babrac z papierami :O W ogole sie okazalo ze szef mi zalatwil szkolenie i bede musiala lazic na jakies durne zajecia 😭 Malzonek ma sie dobrze, dzisiaj sie z nim juz widzialam, a wczesniej non stop dzwonil i zawracal mi dupe.

Cos ostatnio chyba nie mozemy na siebie trafic 😭 Musisz mi w koncu trzasnac maila :classic_cool:

Zapomnialam! Mialam ci naskarzyc, ze twoj maz (no dobra, przyszly, ale to wszystko tylko kwestia czasu :D) ma ostatnio zadatki na hazardziste i musisz go przywrocic do porzadku, bo jak nie, to ja bede musiala zastosowac swoja "sztuczke" z sushi :classic_cool:

Jeeeeeeeell, sluch ostatnio o Tobie zaginal, co oni tam wyprawiaja w tym Monachium? 😭

zalozylam dzisiaj na kafe topic pt NUEVE JESTES ?? i jakas swinia mi go skasowala ! albo ja slepa jestem :-( czeeeeeesc :-)

To moze i mnie juz na wzrok padlo 😭 Slonce ty moje najdrozsze! 😘 Maila odpalilas ostatnio, hm? :D

odpalilam, w domu, i dzien pozniej moj brat zjebal mi doszczetnie juz laptopa, nawet zalaczyc juz go nei moeg e/&$!"((&"!$/=)%/!!!!

Co slychac kochana ? mam mega nude w pracy wiec moge jakos pisac, szkoda tylko ze za 15 min wychodze :-P jutro poszukam, moze znajde jakis portal na ktorym moge zalozyc maila, gdzie w pracy nie jest zablokowany...

och, no to cie urzadzil. :O Co nowego u ciebie? :) Ja juz wrocilam z tych okropnych Czech (pisalam ci, ze jestem z druga "firma" :D), bylo strasznie zimno i na 100% bede chora. 😭

Super, to w razie czego sie odzywaj na maila od razu. :) Wlasnie sie tak zastanawialam, czy jestes dzis do 18, czy 17. :D

no kochana, zimka sie w tej czesci europy zbliza wielkimi krokami :-) dzisiaj do 17... w czwartek znowu do 18.... obadam jutro na sto procent, jestem pewna, ze cos sie znajdzie :-)

To swietnie, obadaj wszystko. :) Oj tak, strasznie bylo, 10 stopni. Dla mnie to nie do pomyslenia. I oczywiscie ja, jak to ja - nieprzygotowana na taka pogode, zapozyczalam ciuchy od twojego meza, w ktorych ponoc wygladalam przekomicznie, ale to juz niewazne. :D A u nas dzis pieknie - 30 stopni.

a moj brat mnie tak wk...z tym laptopem ze nie masz pojecia, on juz i tak ledwo zipial, ale jak sie z nim dobrze czlowiek obchodzil to dawal rade, a teraz juz niestety nie daje rady... grrr... musze zakupic jak najszybciej nowy..

Nie dziwie ci sie. Mi jak wtedy zepsuli mojego laptopa, to warczalam na nich caly dzien, a potem czekalam na naprawe ponad dwa tygodnie. :O Myslalam, ze mnie krew zaleje.

Odkurzam temat, moze jakos na siebie jeszcze wpadniemy. :) Tak swoja droga Jell, wysmarowalam Ci niedawno maila. :D