Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nueve

Jelly, jestes?

Polecane posty

Koniecznie, kochana, koniecznie! Co nowego u Ciebie? Ja wlasnie wrocilam z Leverkusen. Padam na twarz. :classic_cool:

Swoja droga, nie bylo mnie tutaj juz od wiekow. Dzisiaj w drodze mi sie nudzilo i stwierdzilam, ze sprawdze co sie dzieje. Patrze, a Ty mi tu buszujesz po forume, to przysieglam sobie, ze Cie zlapie. :D

Niestety, nadal nie mam i chyba sie nie dorobie. Mialam kiedys twittera i wszelkie wymiany zdan ze znajomymi konczyly sie szturmem zazdrosnych dziewczat, wiec jestem uprzedzona. :O

Ale pozmienialo sie niesamowicie, juz nikogo tutaj nie kojarze. :D Wiesz, tak Cie nie mozna bylo nigdzie znalezc, ze juz bylam pewna, ze sie pod ziemie zapadlas. Do ktorej dzisiaj w pracy? :)

U mnie... W sferze osobistej posucha :D W pracy, jak to w pracy, poki mnie beda tam chcieli, to bede leciala jak na skrzydlach. A przedwczoraj ten Twoj przyszly niedoszly mnie prawie do zawalu doprowadzil. Drzwi nam, znaczy, jemu, urwalo od samochodu. Autobus dokladniej. :classic_cool: Ostatnio myslalam nad wyjazdem. Tylko nie wiem gdzie. Bierze mnie znowu, nie wiem czy bym nie chciala wrocic do Anglii...

no ladnie, powiedz zeby na siebie uwazal, co to ma znaczyc :-) musze cos wymyslic, jakiegos nowego maila, a potem podam Ci moj ten glowny prywatny, tak bedzie najlepiej chyba ooooo, ja tez bym chciala gdzies wyjechac, zmienic wszytsko.... ale na razie nie ma szans... do anglii mowisz... hmmm, a Ty przeciez taka cieplolubna jestes :-P

Jedno wiem na pewno - w najblizszym czasie do samochodu z nim nie wsiade. :D Tak, najlepiej bedzie jak zalozysz teraz jakiegos tam maila, a potem mi podasz glownego. :) Widzisz, mi doskwiera to samo. Niby wszystko fajnie, ale jakos tak mi sie znudzilo. Ale tez raczej nie ma szans, chyba sie troche boje, bo jednak tutaj mam prace i to taka o jakiej zawsze marzylam, a jeszcze wydziwiam. A w pracy juz lepiej, czy nadal wszyscy gburowaci? No wlasnie i w tym tkwi problem. :P Z cieplejszych krajow to mi sie zaden poza moim obecnym nie podoba. :D A znowuz w Anglii mam dziadkow, znajomych, gdyby tylko nie ta pogoda cholerna..

Czekaj zaloze szybko jakiegos maila, i musze na razie spadac, bo mamy jakis mitinK durny :-O

Jakiz uroczy! :D Buziaki, do uslyszenia! ;)

Gość JeBelly
Sprawdz maila kochana !