Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blokowiskowababa

Sytuacja w Bloku !

Polecane posty

Gość Blokowiskowababa

Mieszkam w bloku jedno klatkowym, są tu 4 mieszkania: 2 z jednej strony, 2 z drugiej i po środku korytarz a przy ścianie między moim mieszkaniem a mieszkaniem na przeciwko jest winda w nocy straszne huki od niej dochodzą aż łeb pęka, nie powinnam mieć za to nizszego czynszu??

Gość mądrala nie wiadomo skąd
4 mieszkania i winda?????????? :D

Gość Blokowiskowababa
Czytaj ze zrozumieniem :O 4 mieszkania na moim piętrze.

Mieszkam w bloku jedno klatkowym, są tu 4 mieszkania :D chyba dobrze zrozumialam:D

Gość Blokowiskowababa
O Boże święty ale masz podniete :O Nie napisałam ze chodzi o moje piętro ale chyba logiczne z w calym bloku jest wiecej? :O

skoro to blok to wszyscy ten halas slyszą więc o niższym czynszu nie ma mowy , jedynie co to możesz napisać do społdzielni o wyciszenie windy:)

Gość dziwna jesteś autorko
ja za to mam spokój bo nie mamy windy ale muszę zapylać na 3 piętro z zakupami....i co zazdrościsz mi ?

Gość nananaloololol
Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza to załóż dodatkową izolację na ścianę, która graniczy z windą

Gość 123zona
ja mam to samo korytarz mały, na środku winda, na piętrze 4 mieszkania, moje drzwi a drzwi windy to odległość jakieś 2,5 metra ale nie mam problemu z tym. Tym bardziej ze winda jest "wiekowa" Po prostu macie źle wyciszoną windę albo beznadziejny serwis dźwigowy.

Gość fdfdffdd
jak winda w bloku jednoklatkowym z 4 mieszkaniami ???? :o :o Trool nastepny z nieudanym provo :o

Gość fdfdffdd
NAPISALAŚ ze bloku jednoklatkowym sa 4 mieszkania ,2 z jednej strony, 2 z drugiej gdzie tu mowa o pietrze? Moja babcia wlasni w takim bloku 4 mieszakniowym mieszka i dlatego uwazam ze to jest provo aby winda w taki bloku była, nie ma mowy w glownym temacie nic o pietrze tylko o twojej klatce :o

Gość Daiia
Widać jak głośne dźwięki windy wpływają na ludzi xd

No i nie ma sie co smiac jakbys taki jazgot miala caly dzien to tez bys wkurwiona chodziła :O Trzaski drzwiami, winda trzeszczy dzieci pod oknami sie drą jak oblewane wrzątkiem :O Przecież to pierdolca mozna dostać. ponad 110 decybeli.

Gość wkurwiają mnie takie
roszczeniowe pindy :o

No ciekawe skad mialam o tym wiedziec przy kupnie :O a w ogóle to mówie że na początku tak nie było tylko jak sie kurwili w windzie to rozjebali :O

Gość dfdrtrf
blokowiskowa babo wez pisz zrozumialej bo jak na razie to ty pisac nie potrafisz a inni doskonale rozumieja to cos napisala

Gość wkurwiają mnie takie
Jak się nie umie wysłowić to się nie pisze na forum, wstydu nie masz tępa szmato?

Gość gość
Moze to z windy takie odgłosy? U mnie już była kiedys taka historia. Tez wielu sąsiadów się skarżyło i w koncu firma www.tryb-dzwig.pl remontowala nam winde i wszystkie Halasy ustaly