Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodze zaraz na spotkanie kl

wychodze zaraz na spotkanie klasowe. ide do 1 LO

Polecane posty

Gość wychodze zaraz na spotkanie kl

Byłam już na dwóch, ale tylko 6 osób było :(. Boje się straznie :O:( Dajcie jakies miłe słowo

Gość arababradfada
My nie mielismy w ogole spotkan jutro sie wszystko okaże i sie boje bo tylko 1 osobe znam :O

ja byłam na 2, ale tez mało osób z mojej klasy przyszło, a dzis mi sie nie chce :P I tak 1/2 klasy znam :D Będzie dobrze!

Gość Daiia
Też się bałam, ale jakoś to było... Za pierwszym razem było strasznie sztywno i rozmowy "yyy hej, co słychać...? ładne... buty" ehh xd

Gość Daiia
Ja do tego z innego miasta sie przeprowadziłam i NIKOGO absolutnie nie znałam xd Do tej pory (jestem w tej klasie a zarazem mieście rok) nie moge się przyzwyczaić. Do tego nie mam za fajnych ludzi. W liceum jest tak że większość lasek gada tylko o ciuchach i facebooku.. czasami się trafi jakaś perła ale cóż... niestety nie trafiłam na taką w swojej klasie, ale mam fajnych kumpli, od tej tony plastiku trzymam się z daleka.

Gość teraz moze ja
też jak szłam do pierwszej liceum i było spotkanie to nie poszłam. szczerze miałam to gdzieś. i słusznie. przez te trzy lata już miałam dość tych ludzi. trudno też mi było dojechać na te ich spotkania, które oczywiście odbywały się po 20 jak ja już miałam pociąg od domu. no i nie żałuję.

Gość teraz moze ja
ja bym chętnie wróciła do moich czasów gimnazjalnych :)