Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żal mi moich koleżanek

Żal mi moich koleżanek! Skończyłyśmy w maju szkołe i..

Polecane posty

Gość żal mi moich koleżanek

Wszystkie dziewczyny zdały egzamin zawodowy a teraz idą do szkół policealnych. Ja zdałam dobrze maturę, do egzaminu zawodowego nie przystąpiłam i powiedziałam im wszystkie zalety swojej edukacji. Od października zaczynam szkołę, przez co mam jeszcze jeden miesiąc wakacji a one już do szkół policealnych i do pracy, szkoda mi tych dziewczątek.

Gość wole nie podawać czyichś
a mi ciebie pustaczko.

Gość czy tobie sie cos... w mózgu
to im to powiedz a nie nam...chuj mnie obchodzi czego ci tam szko9da :) wiesniaro :)

Gość marco_pol@
a co ci stało na przeszkodzie żeby zdać i egzamin zawodowy i maturę hmmm bo nie rozumiem ja jakoś zdawałam i jedno i drugie jak wszyscy w mojej szkole, córka kolegi też zdawała w tym roku obydwa egzaminy. ty po prostu chyba za głupia jesteś na maturę i egzamin zawodowy?? nie masz teraz po prostu tytułu technika jak rozumiem?? a twoje koleżanki mają już przynajmniej zawód może po szkole policealnej będą fryzjerkami, kosmetyczkami które prace mają zawsze bo wiecznie po ogłoszeniach widać że są potrzebne a ty co??? one już się nie będą musiały prosić mamy żeby im dała na bluzkę bo będą zarabiać będą miały swoje pieniądze może zaoszczędzą wyprowadzą się z domu. ty za to pewnie poszłaś na kierunek bez przyszłości i co 5 lat nauki a później pracy zero one teraz nabiorą doświadczenia zawodowego, skończą szkołę policealną a później jak bedą chciały iść na studia to pójdą przynajmniej będą miały co w cv wpisać a ty .......