999999999999999999999999999999 0 Napisano Sierpień 31, 2011 chyba nie ma tu nikogo kogobys lubiła, jesteś na coś chora? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Jest tu dużo osób, które lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Sierpień 31, 2011 chyba jednak nie, nie ma postu bys kogos niezrownała z gleba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papierzany Bąk 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Carrie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 I aż tak Cie to boli dziewczynko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no kogo np lubisz?????? Napisano Sierpień 31, 2011 ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Bonk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Np Koneserke, Husky, MałąBlondynke, Juzka, Szejka itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Sierpień 31, 2011 tak to jest jak ktos mysli ze wie wszystko najlepiej ;) ona poprostu wyraza swoje zdanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no kogo np lubisz?????? Napisano Sierpień 31, 2011 lady love nie badz lizodupem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Lady, do Ciebie akurat nic nie mam i nigdy nie miałam. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Sierpień 31, 2011 lizodupem:D ? haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Carrie a co na to Twoje białe zęby jak tak ziejesz nieustannie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Moje białe zęby regularnie co wieczór wyjmuję i wkładam do kubeczka na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Taka scerbata kręcisz mnie jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Sierpień 31, 2011 Nie jest na nic chora. To tylko taka forma samorealizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Koneserka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Chcę powiedzieć że jestem głodna! Kto mnie nakarmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Ja mam dzisiaj kurczaka w miodzie, także jeżeli reflektujesz, to zapraszam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 bardzo chetnie, bo ja wczoraj przepieprzylam cala wyplate wiec do 29 wrzesnia jestem na diecie.... chyba ze mnie tatuś odwiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Koneserka jak tam w Toruniu było? Ja mam pierś z kurczaka w sosie meksykańskim dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 **Mychol: uroczo, uroczyście:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 tak, tak dobijajcie mnie tymi kurczakami, cyckami..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Co dobijajcie, samo się nie zrobi trzeba obrać pomidory ze skóry i inne czynności wykonać aby się podelektować obiadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Ja moge zaproponować jeszcze kawe i marlboro lajta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 w sumie to może na kurczaka mi starczy?! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Kawy już sie ochlałam a za raka płuc dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Ja piję tylko mrożoną kawę a no i fajków nie palę ale możemy dobić targu jak coś słodkiego masz na zbyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 31, 2011 ja mam cukier! całe kilo!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Sierpień 31, 2011 no właśnie, tak sobie pomyślałam, że mogę naleśniki trzasnąć na deserek z jakąś polewą kakaową dzisiaj mój dzień to sobie pozwolę, a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach