Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaassssandra

był kiedyś na kafe zajebisty fecet miał pseudonim wtf???

Polecane posty

Gość Kaassssandra

gdzie on się podział?:( Pisał post o jego dziewczynie i jej koleżankach... Znajdzcie mi go spowrotem bo na tym kafe nikogo fajnego nie ma

Gość Kaassssandra
ale naprawdę wiesz o którego mi chodzi?

Gość no pamietam go pamietam
fajny facet byl/

Gość szkoda tylko że
pojawiłsię i zniknął

Gość szkoda tylko że
chyba był z rzeszowa tak?

Gość dostal bana
i znikl a moze pisze pod innym nickiem

Gość czy tobie sie cos... w mózgu
albo mój były to był co mi dupe obrabiał razem ze swoja panna, aqlbo mój mqaz który no ta bene tez mi dupe obrabia :) wiec sa dwa typy poki co...

Gość dla...[*]
16:40 [zgłoś do usunięcia]czy tobie sie cos... w mózgu albo mój były to był co mi d**e obrabiał razem ze swoja panna, aqlbo mój mqaz który no ta bene tez mi d**e obrabia ' jest ktoś kto tobie dupy nie obrabia?:)

Gość hahahahahaaaa
A dlaczego Polacy zasmiecaja swoj jezyk slowkami z angielskiego? Po co on uzywal skrotu WTF? Juz polskiego odpowiednika nie mogl sobie znalezc? Niedawno ktos polecil nam obejrzenie polskiego filmu "lejdis" (juz sama pisownia jest glupia). Myslalam, ze wylacze po kilku minutach ogladania, takiej glupoty to juz dawno nie widzialam i to wrzucanie angielskiego do co drugiego zdania. Scenariusz, gra aktorska i wszystko zwiazane z tym filmem bylo zalosne. Po obejrzeniu tego gowna nie mam juz ochoty na zaden polski film. Moze troche nie na temat, ale tak wlasnie odkrylam to forum przypadkiem i chcialam sobie popisac po polsku. Nie bylam w Europie juz ponad 10 lat i az mi ciezko uwierzyc, ze Polacy tak mowia. Czy w potocznym jezyku tez uzywa sie tylu angielskich slowek? Brzmi to smiesznie dla osoby, ktora nie miala z Polska do czynienia przez tyle lat, kiedys sie tak nie mowilo.

Gość czy tobie sie cos... w mózgu
jest ktoś kto tobie d**y nie obrabia? ja taka byłam dopoki nie przekonałam jacy ludzie mnie otaczaja, dwulicowi i zakłamani, zaliczyłam przez to depresje załamanie nerwowe i nie mam ochoty juz nikogompoznawac...