Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet cierpliwy ale do czasu

kobiety ile trwa powrot do normalnosci po ciazy?

Polecane posty

w sumie spedzilem z zona i dzieckiem ok. 12 tyg. na urlopie i nic specjalnego nie robilismy, chcialem zeby gdzies sobie odpoczela,ale poweidzial,ze nie,ze woli zostac w domu, wiec odweidzlismy znajomych ( glownie one nas w sumie), poslzismy na jakies zakupy i tyle. nawet mialem zamair zabrac ja na romantyczny weekend na mazury na nasza rocznice,ale zamaist niespodzianki zapytalem jej sie czy mialaby ochote na taki wyjazd ( to bylo 3 miesiace temu ) powiedziala,ze nie ,ze szkoda ''kasy'' i nie chce jej sie nawet myslec co spakowac.

Gość no i co teraz zrobisz
"i nie chce jej sie nawet myslec co spakowac" tak jak napisałam laska jest tak wymordowana i przytłoczona że coś co w innych okolicznościach wydawałoby się ekscytującą atrakcją....dla neij wydaje się kolejnym obowiązkiem.... nie wiesz jak funkcjonuje matka, ona od razu kalkuluje: co musi spakować dla dziecka, ewentualnei jak dziecko ma zostać z kimś, to jak to wszystko zorganizować...no i czarne scenariusze: że dziecko zachoruje, że nei będzie chciało jeść, spać...etc////

no ,ale ILE mozna jeszcze czekac? ona nawet nie ZACZELAM cos robic! caly czas tylko slysze ''nie mam ochoty'' , nie chce mi sie, a co z dzieckiem? , lepiej nie, zle sie czuje itd......a ja chce ZYC !!! znam inne pary i jakos funkcjonuja! nie siedza claymi dniami w domu,a ich jedyna rozrywka jest pojscie na spacer z dzieckiem . dodam ze moja zona miala sznase pracy na 1/4 etatu , powiedzialem jej .ze jezeli chce rpacowac to niech wezmie ta rpace, a jak nie chce to ok. ja nie mam nic przeciwko. ona zdecydowala,ze jednak woli zostac w domu.

Współczuje:( w moim związku nie ma miejsca na dzieci. Wiem jak to brzmi, ale taka jest prawda,nie chce żeby dopadło mnie coś takiego i życie przypominało kiepski żart:O. A wy zamiast go gnoić może powiedzcie coś konkretnego? inny na jego miejscu miałby na boku 3 inne laski a nie nadskakiwał i próbował palcem w dupę trafić żoneczce która myśli ze jak siedzi w domu z dzieckiem to już nic więcej nie musi robić...Żałosne są takie baby.