Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [Rrrrr]

FACET I FACEBOOK

Polecane posty

Gość [Rrrrr]

MÓJ FACET MIMO,ZE JESTEŚMY RAZEM PONAD 2 LATA NIE CHCE ZAZNACZYĆ,ZE JEST W ZWIĄZKU. DLACZEGO???

Gość tvims
BO CIĘ NIE KOCHA I MA INNĄ!!! AAAAAA

Gość [Rrrrr]
I CZY TO MOZE BYC ZASTANAWIAJACE CZY MOZE DAC SOBIE Z TYM SPOKÓJ??? JAK MYSLISCIE?? MACIE PODOBNIE ZE SWOIMI PARTNERAMI???

Gość kojmasia
nie pisz caps lockiem!!! Nie, mój facet akurat nie miał z tym problemu. Ale może dla Twojego facebook itp to dziecinada i nie chce się w takie rzeczy bawić.

Gość [Rrrrr]
MÓWI,ZE NIE BEDZIE INNYCH INFORMOWAL O SWOIM PRYWATNYM . TROCHE MNIE TO ZASTANAWIA

Gość kojmasia
jeśli nie przestaniesz pisać capsem to zgłaszam temat do moderacji

Gość bffgbfg
bo to jest dziecinne. Ja też bym tego nei robiła i byłam w zwiazku i tego nie dawałam. Co chcesz się chwalić? Kto ma wiedzieć wie, że jesteście razem. Już prędzej rozumiem jak ktoś daje status w małżeństwie. Ale w zwiazku to dla mnie zywkł chwalenie ;/

Gość kojmasia
a czym tu się chwalić? To tak, jakbyś dając zdjęcie chwaliła się swoją twarzą... To normalne, że ludzie zaznaczają na facebooku osoby z rodziny czy swoich partnerów. Ale normalne jest też, że ktoś może tego nie chciec. A jakie jest jego ogólne podejscie do facebooka? Dużo tam się udziela?

Gość [Rrrrr]
kojmasia no wlasnie nie udziela sie zbytnio. ma tylko jedno profilowe zdjecie juz chyba ze 3 lata. jak go pytam o zanzaczenie swojego statusu to mówi,ze wszyscy wiedza,ze jestesmy razem i nie bedzie tego robil bo to głupota

Gość bffgbfg
dokładnie jak ktoś daje zdjęcie to zeby się też chwalić. wybiera ktoś najładniejsze zdjęcie, a nie najbrzydsze. Tak samo pisze o sukcesach, a dziwnym trafem o porażkach zapomina.

Gość kojmasia
No to masz odpowiedź. Może boi się, że koledzy by się z niego nabijali, że oznacza takie rzeczy? Nie doszukuj się w tym drugiego dna :) Jakby dużo tam się udzielał, to można by podejrzewać, ze coś ukrywa, ale widocznie dla niego to oczywiste, że jesteście razem i inni o tym wiedzą więc nie widzi potrzeby oznaczania czegoś takiego. A Ty możesz zawsze ustawić sobie status w związku nie oznaczając z kim :)

Gość [Rrrrr]
Ale zastanawiajace jest rowniez to ,ze zablokowal tez swoich znajomych. nie wiem kogo tam ma i kogo zaprasza i przyjmuje zaproszenia. mieszkamy razem a nie mam dostepu do jego komputera i komórki

Gość Daiia
Lepiej dla waszego związku będzie jesli nie bedziecie się interesować facebookiem. Może po prostu nie chce głośno pokazac tego, że jesteście razem, i dobrze bo te zmiany statusu związku na facebooku są dla głupich nastolatek z facebookową rodziną xd

Gość kojmasia
bffgbfg - masz jakieś dziwne podejście. Chwalić to się mogę jeśli dodam zdjęcie swojego domu czy samochodu. To normalne, że ludzie umieszczają na profilach społecznościowych podstawowe informacje o sobie. To chyba naturalna sprawa, że dorosły człowiek jest w związku, czym tu się chwalić? Prawie każdy dorosły człowiek ma partnera. To tak jakby zrobić sobie zdjęcie ręki- i co, chwalę się, że mam rękę? :D

Gość Daiia
Ale komputer i komórka to jego osobiste rzeczy. Na co ci one, a skoro ty mu nie ufasz i myślisz że zdradza cię na prawo i lewo to znaczy że nie jest to za dobry związek... bo związek opiera się na zaufaniu

Gość kojmasia
A po co Ci dostęp do jego komputera i komórki? To chyba prywatne rzeczy każdego człowieka... Jak zaczniecie sobie przeglądać skrzynki mailowe i smsy to zacznie się toksyczny związek. W każdej relacji ludzie potrzebują swojej przestrzeni.

Gość ,m/.m./m
skoro tak powiedzial to ja bym sie nie martwila..ja zaznaczylam w swoim profilu ze jestem w zwiazkui zeby to sie pojawilo na fejsie ob musial to zaakceptowac. zrobil to choc przyznal ze to glupie. tak samo prosil mnie ym nie pisala niczego intymnego ani tkliwego na jego scianie, i rozumiem to. onj bardzo ceni swojaprywatnosc i nie lubi dzielic sie wszytskim ze wszystkimi . ja bym sie na twoim miejscu w ogole nie martwila,widac ze twoj facet tez ceni sobie przywatnosc

Gość Daiia
po prostu odpuść mu trochę, kazdy potrzebuję trochę intymności ze swoimi sprawami. Ja też taka jestem i doskonale rozumiem takie zachowanie twojego faceta. Lepiej bedzie jak skupisz się na nim a nie na osobach które by zobaczyły to że jesteście w związku... Z igły widły. Lepiej odpuść bo skończy sie to kłótnią.

Gość [Rrrrr]
Dzieki dziewczyny,moze macie racje i nieporzebnie sie przejmuje.

Gość Ratatujiii
Moj zaznaczyl ze jest ze mna w zwiazku dopiero jak poczul ze mnoe moze stracic :D nie zalezalo mo na tym, ale prawie sie rozstawalismy a ten mi z zaproszeniem wyskakuje :D