Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemocojejchodzi

Niech mi jakaś kobieta wytłumaczy o co jej chodzi ?

Polecane posty

Gość niewiemocojejchodzi

Podnieca mnie przyjaciółka mojej dziewczyny.Ona jest po prostu idealna jeśli chodzi o wygląd zgrabna brunetka,niebieskie oczy w dodatku takie kocie.No i ten jej charakter świetnie się dogadujemy czuje że się jej podobam i wiem że ona wie że ona mi też.Myśle że prowadzimy ze sobą jakąś gre nie wiem czy ona się mną bawi czy co bo jak na siebie patrzymy to mam ochote się na nią po prostu rzucić i mam wrażenie że ona o tym wie , uśmiecha się i odwraca głowe.Ostatnio na imprezie oboje upiliśmy się i całowaliśmy nigdy tego nie zapomne całuje świetnie myślałem że dojdzie do czegoś więcej i może by i doszło chociaż sam nie wiem bo ona jest nieprzewidywalna i nie wiadomo nigdy o co jej tak naprawde chodzi ale weszła moja dziewczyna na szczescie już wtedy siedzieliśmy obok siebie więc niczego nie zauważyła.Na następny dzień chciałem z nią pogadać żeby wreszcie wiedzieć na czym stoje a ona do mnie że odp*erdalam komedie i że ona nie ma zamiaru zdradzić przyjaciółki w takim razie po co się ze mną całowała ? Po co tak na mnie patrzyła ? Czy jest aż taką s*ką że przez ten cały czas tylko się mną bawiła ? Nie wiem co mam o tym myśleć ? Niech jakaś kobieta mi odpowie swoim kobiecym tokiem myślenia o co jej chodzi i dlaczego tak postępuje ?

Gość gdgdgdg
świadomie nie chce jej zdradzić ale jak sie upiła przestała myśleć swiadomie i sie kontrolowac i doszlo do pocalunku..pewnie ma wyrzuty sumienia.A ty jestes skurwielem i draniem.Dlaczego nie rzucisz dziewczyny skoro lecisz na inną?? Czemu chcesz ją zdradzać?

Gość dżasta123
no wlasnie, jestes sk**rwielem i ostatnim kretynem zeby zdradzac swoja dziewczyne. na jej miejscu juz dawno kopnelabym cie w d****!!!

ty idioto zajmij sie dziewczyna albo najlepiej daj mi jej numer tel ja z nia pogadam bo tak byc nie moze!!!!!