Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xaparatkax

aparat na zęby u dziewczyny.

Polecane posty

Mam 17 lat. Od jakiegoś czasu myslę nad założeniem aparatu na zęby. Jak sądzicie, wystarczy aparat na noc? Skoro u góry mam wysunięte do przodu i na dole lekko dwa zęby zachodzą na siebie.

Gość Box Men
najlepsze rezultaty da jeden strzał z piąchy ;)

Gość bebokk
mam 15 lat i od 3 miesięcy mam aparat stały i już są efekty :) szybko widać rezultaty przy stałym aparacie. wiec polecam Ci taki ,bo kiedyś też miałam tz. 'wkładke' na noc ale czesto zapominałam wkładaaać , albo mi sie nie chciaaaałoo i tylko moi rodzice stracili pieniądze , bo za bardzo to nie pomagało ;/

eee ruchowmy nie da ci tak szybkich efektów jak stały ja widziałam efekty od razu po załozeniu ale juz męczę sie 3 lata ponad przez głupią ortodontkę

Ja też nosze stały w tym roku ściągam :P:P:P z jednej strony się cieszę ,ale z drugiej będzie mi go brakowac prawie 3 lata razem :D:D:D:D:D

Gość ruchomy zakłada się małym
dzieciom, wątpię że Ci pomoże. Załóż stały, będziesz miała pewność ze pomoże. Ja mam 22 lata i planuję założyć stały aparat bo mam strasznie krzywy zgryz a wcześniej nie było mnie stac.

angel też proszę o zdjęcia jeśli można :)

ja kiedys nosilam i bardzo lubilam :) nosilam z takimi kolorowymi gumeczkami :P

Piczka super efekty :) Masz jeszcze zdjęcie przed założeniem? Zmień ortodonte bo jak za wcześnie ściągniesz to znowu mogą się skrzywić :(

Ja jeszcze muszę czekać na aparat bo mi stała 3 nie wyrosła :o Serio! a mam 22 lata! Ostatnio wyrywałam mleczna 3. Na zdjęciu widać, że stały ząb wychodzi ale ile będę czekać to jeszcze nie wiem. Póki co niestety nie mogę założyć aparatu :o

Gość xghagagagha
czy zakładanie aparatu boli? Czy jeżeli chce tylko cofną zęby, to w przeciągu roku mi go sciagna?

Gość bebokk
samo zakładanie nie boli , ale po kilku godzinach nacisk drutów na zęby boli ;/.. po załozeniu po prostu czujesz tak jakby pełniejszą buzie xd. .. zależy w jakim czasie zęby bd Ci sie przesówac i formować i w jakim stopniu cofnięte je masz. umów się na wizyte to wszystkiego sie dowiesz. ;) ja jestem bardzo zadowolona , że mam aparat.