Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudny ryj.

czy idąc do dermatologa moge miec na twarzy makijaz???????

Polecane posty

Gość paskudny ryj.

mam tradzik, chce sie wybrac do lekarza jednak nie pokaze sie bez podkładu moge sie lekko pomalowac do lekarza???

no a po co chyba lepiej by dokładnie widział twarz po za tym to niezdrowe tak maskując twarz mając trądzik

podkladu nie moze byc, chyba ze sie pomalujesz, a przed wejsciem szybko zmyjesz. wizyta to koszt ok.50zl

Gość lalalalallalalalala
ja zakładam ciemne okulary i wychodze

a ja na to ze jestes idiotką. jak idziesz do dentysty to tez mu powiesz ze nie otworzysz buzi bo sie wstydzisz uzebienia?????

ja bym się nie malowała to bez sensu, on musi zobaczyć Twoją twarz żeby mógł Ci jakoś pomóc a nie Twoj puder. pomaluj się i w toalecie jak już będziesz u lekarza to sobie zmyj, albo w ogóle się nie maluj.

Gość ja popieram
jesteś idiotką,jak nie wiesz czemu to tylko potwierdza nasze przypuszczenia :D

Gość oj dziewucho po co makijaz
To po co idziesz do dermatologa? Jak tapete nakladasz to wcale nie idz. Idz do ginekologa i powiedz, ze majtek nie zdejmiesz. Niech cie zbada przez bielizne haha. Dobrze ci mowia, idiotka jestes. Ojeju jeju co sie stanie jak wyjdziesz bez podkladu? swiat sie zawali, III wojna bedzie? Sama mam tradzik, wcale nie maly i jak ide do dermatologa to sie nie maluje, bo ide zeby zobaczyl moja twarz, wiec po co ja ukrywac???? tez sie wstydze, ale bez sensu sie malowac.

Gość lalalalallalalalala
ja dzis siedze bez tapety w pracy bo mam krosty własnie od zlej pielegnacji niegdy nie mialam trądziku ale z wlasnej glupoty nabawialam sie problemów i wyglądam beznadziejnie ale mam to w dupie bo wiem ze jak bede tak traktowac to bedzie jeszcze gorzej wiec wyjscie raz bez tapety to co tego

Gość lilciaa672647
po gówno debilko pieprzona :o

Gość nulka 33
umaluj sie jesli nie chcesz wychodzic z domu bez makijazu a przed wizyta w toalecie przychodni zmyj makijaz i juz lekarz musi widziec skore taka jaka jest zeby wiyta miala sens