Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkjh

Koleżanka obwinia mnie za swoje problemy osobiste

Polecane posty

Gość fkjh

Mam koleżankę która obwinia mnie o swoje niepowodzenia. Zapoznałam ją kiedys z pewnym chłopakiem, który okazał się chamem. Sprawa skończyła się na policji o nękanie ją przez niego. Ja o tym chłopaku nic nie wiedziałam doszedł do mnie i zapytał czy nie znam jakiejś dziewczyny i pomyślałam o niej, oni zaczeli się spotykać i okazało się że on jest jakiś psychol. Teraz ona mnie obwinia że mogłam dowiedzieć sie o nim a przecież ja jej nie kazałam się z nim spotykać , tylko ich zapoznałam. Mam doła. Czy ona słusznie mnie obwinia? Przecież do końca nikt nie wie jaki kto jest...

Gość fkjh
tAK NO WŁAŚNIE, ALE ONA CIĄGLE MI MÓWI ŻE TO PRZEZEMNIE MA PROBLEMY. jA JEJ TŁUMACZE SWOJE A ONA SWOJE. i wysłuchuje tego 8 godz dziennie. Ja jestem osobą która przejmuje się innymi, taki mam juz charakter.

Gość fkjh
Przez jej problemy ja wpadam w depresję , schudłam już 5 kg, w domu nic mi sie nie chce..

Gość kojmasia
Czym Ty się przejmujesz? To nie Twoja wina, skoro chciała się z nim spotykać to jej sprawa

Gość fkjh
Nie jako towar, poprostu ona szukała sobie kogoś i chciała sie z kims związać. ja jej chciałam tylko pomóc, sama mnie o to poprosiła