Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra matka 1983

Wszyscy twierdza ze jestem psychiczna. Syn spi ze mna w pokoju!

Polecane posty

Gość dobra matka 1983

Samotnie wychowuje 9letniego syna. Sama radze sobie z jego wychowaniem. Jego ojciec nie chcial go nawet znac, nawet stwierdzil ze lepiej zeby syn nosil nazwisko po mnie a nie po nim bo on ma swoje dzieci. Uznal go, zobowiazal sie do placenia alimentow a ja mieszkam razem z rodzicami. Alimenty na syna 2500 tysiaca zlotych miesiecznie oprocz tego zarabiam 3500 tysiaca miesiecznie. Mieszkam z rodzicami, nie place rachunkow. Rodzice kupuja mojemu dziecku ubrania i rzeczy do szkoly, oprocz tego jedzenia tez nie jestem zmuszona kupowac. I teraz pojawily sie problemy bo moi rodzice zaproponowali by wykonczyc dzieciakowi pokoj a syn spi ze mna w pokoju, w jednym lozku i tak jest najlepiej. Wszyscy twierdza ze to nienormalne, bo ja na zaden pokoj sie nie zgadzam.

Gość podwójna jaskółka
bo to na prawdę dziwaczne... niby czemu nie zgadzasz się na pokój? W ogóle dlaczego mając tyle dochodów mieszkasz z rodzicami? Nie wstyd ci?

ty naprawde jestes psychiczna...poza tym watpie ze dostajesz 2500alimentow

Gość dobra matka 1983
Dostaje tyle alimentow poniewaz ojciec mojego dziecka jest czlowiekiem o bardzo wysokich dochodach. Dlaczego mialabym mieszkac oddzielnie? po odliczeniu rachunkow, jedzenia nie wiele by mi zostalo i na co mojemu synowi pokoj jak przy matce dziecku zawsze jest najlepiej.

Gość podwójna jaskółka
dokładnie, maaarne prowo...

ja pierdziele... zycie jak w madrycie dziewczyno.... z taka kasa, to ja bym wykonczyla temu dziecku pokoj i przede wszystkim wziela kredyt na dom, by mialo cos to dziecko i ja...