Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qarolina

MÓJ CHŁOPAK NAZWAŁ MNIE WIEŚNIARĄ!!!!

Polecane posty

Gość no trochę źle że ci te ciuchy
kupuje bo to tylko Twój chłopak ani mąż ani nawet narzeczony... no nie wiem jak chcesz ja bym wolała sobie nazbierać i wtedy porpsoić ich o radę. Edyta pewnie ubiera się b. ładnie :)

:) autorko mój chłopak ubierał się tez dla mnie-paskudnie. Nosił dresy itd.Choć koszulki przewaznie oryginalne markowe były. I odkąd z nim byłam tak przez 2 i poł roku chodził w jednych i tych samych ciuchach :O aż mi wstyd było :O ale ja się nie pieprzyłam mówiłam mu to często a on na to, że nie ma takiej potrzeby żeby się zmieniać. Wkurzało mnie to strasznie to mu kupowałam tu na urodziny czy na walentynki jakąs koszulkę czy coś. I chodził w tym ale tylko dla mnie bo mu się nie podobalo.:O tak samo mi mówił jak coś sobie kupiłam że to brzydkie czy cos ale dla niego wszystkie jest brzydkie i nic mu się nie podoba :O parę razy mnie pochwalił ale czesciej krytyka :):) ale nie wyobrazam sobie zeby on mi albo ja jemu zrobiła taka akcje jak twój. Przecież to nie jest najwazniejsze :) ALE skoro tak bardzo tego chce to jedz i niech ci kupuje :) a co ;]

Chłopak wykazał totalny brak klasy. I tutaj mamy przykład, że nawet ciuchy od Hugo Boss'a nie zmienią tego, że to on jest wieśniakiem:o Można ubierać się ładnie i tanio, w ubraniach z bazarków. Ale jeśli ktoś czuje się lepszy, bo ma bluzkę za 200zł z napisem Chanel to... :o

mam trochę mieszane uczucia... naprawdę mi przykro bo nie uważałam że ubieram się źle ale skoro wszyscy tutaj tak myślą... tylko że mi się to podobało :(

Gość olalaolalalalala
no fakt moze trochę przegiął ale jemu nie chodziło o maetki tylko o to że ona się cała świeci zobacz tą sukienkę którą kupiła przecież to jest straszne... chłopak ma rację. Ale mógł to powiedzieć inaczej. ale to nic jutro będzie nowy dzień, nowe ubrania i miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok

Szczerze. Nie podoba mi się sukienka i Twój styl, ale lepsze to niż setki klonów łażących teraz po ulicach w botkach+rurkach+torebeczkach z koralami zawieszonymi u szyi. Wszystkie wyglądają tak samo, zero jakiejkolwiek kreatywności. Szanuję rastafarian, skejtów itp. subkultury, które cechuje nie tylko wspólny styl, ale i pasje...dążenia itp. Ja inaczej ubieram się do pracy, inaczej na miasto, a jeszcze inaczej chodzę po domu. Moja kobieta z kolei lubi sportowy styl: jakieś spodenki, , koszulka z kołnierzykiem, podkoszulek, buty adidasy (lub japonki na płaskiej podeszwie). W sukience widziałem ją może z pięć razy w życiu, tj i w szpilach :classic_cool: Średnio kobieco, ale potrafi tak wszystko ze sobą połączyć że wygląda naprawdę imponująco.

Gość olalaolalalalala
a czym on się zajmuje, że ma kasę na to i Cię zaprasza na takie zakupy? ługo jesteście razem?

Jego tata jest dyrektorem banku i on celowo poszedł na finanse i rachunkowość i pracuje w tym banku... teraz idzie na piąty rok i też będzie na stanowisku dyrektorskim ale nie wynosi się tym ani nic tylko dzisiaj tak mu coś odbiło...

Gość uważam rze
on nie chciał cie uraźić... raczej chce Cię w końcu uwolnić od tego kiczu

Gość herbateria
tragedia!!!! Ten facet ma sto procent racji ta sukienka jest przerażająca!!! Udanych zakupów niech Cię edyta i Bóg mają w swojej opiecie

na zakupy mogę pojechać... ale tych ubrań na pewn o nie wyrzucę i powiem niech mi odda tamto bez przesady :/

Gość wiesz co dobrze że ci to ktoś
w końcu powiedział. Ja też kiedyś się tak ubierałam i wiesz co nikt mi tego nie powiedział a każdy ze mnie za plecami szydził. Więc lepsza taka szczrość faceta, mam nadzieję że uda mu się to zmienić w Tobie ja wymieniłam całą szafę i nie żałuję

Gość Kaassssandra
biedna :( szkoda, że tak powierdział. Ale niestety nie kłamał...

Gość eeeeewelinka28
dziewczyna z was sie smieje a wy lykacie jak pelikany:D:D wystarczy przeczytac pierwsza strone i od razu wiadomo ze wszystko jest zmyslone;) ehhhh:)

Gość olalaolalalalala
wkurwia mnie ta kafeteria. co by się nie napisało to jest zmyślone i prowo

Gość eeeeewelinka28
nikogo nie urażając, trzeba byc ulomnym zeby nie rozpoznac tak marnej prowokacji;)

a co to jest wieśniara i czy czujesz się więśniarą?ile masz lat?jakie masz zdanie na temat swojego gustu?jakie masz zdanie o swoim chłopaku?zgadzasz się ze swoim chłopakiem?

Gość bzbzbz
wiesz, nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba..... mi osobiście w bazarowych ciuchach nic nie przeszkadza. Ale raczej ludzie śmieją się ze złotych koszulek, sukienek w zeberkę itp. To chyba taki stereotyp, że takie błyszcząco-różowe ciuszki z pustymi dziewczynkami się kojarzą...Twojemu chłopakowi najwidoczniej nie podoba się twój styl, jako dyrektor banku pewnie woli bardziej eleganckie rzeczy. I teraz problem w tym, czy Ty się dla niego chcesz zmienić? Możesz w sumie spróbować na tych zakupach znaleźć złoty środek, może jednak znajdziesz coś dla siebie też?

Gość oj nieładnie
takie rzeczy, zeby tatus dyrektor synalka na dyrektora zaraz po studiach wciskal to sie nazywa nepotyzm !!! co to za bank, mam nadzieje, ze nie mam w nim konta

może i facet zachował się chujowo ale fakty muszą być faktami- jesteś wieśniarą 🖐️ Twój chłopak, widać subtelnie chciał go zmienić ( kupując ci nowe ciuchy itp) ale ty nie załapałaś aluzji :classic_cool: jeśli dobrze ci z nim i tylko to jego czepianie się o twój styl ( a raczej jego brak) tobie w nim przeszkadza to daj mu szansę i jedz z nim na te zakupy, tylko na dobre ci to wyjdzie 🖐️

hahahaha on nie będzie dyrektorem ale zastępcą czy coś w tym stylu :) no ja sama nie wiem czy chcę sie zmieniać nie wydawało mi sie to brzydkie skoro to kupowałam ale jeśli to tandeta spróbuję poszukać czegoś bardziej zwykłego... ja mam 22 lata

Gość Jaroslawe-84
eeeeewelinka28 "dziewczyna z was sie smieje a wy lykacie jak pelikany wystarczy przeczytac pierwsza strone i od razu wiadomo ze wszystko jest zmyslone ehhhh" a zyeby się nabierają :O

ja myślałam, że to tylko prezenty... a okazało się, że jednak coś w tym było. Poszukam czegoś ale nie wiem czy jestem w stanie zmienić styl z dnia na dzień wszystkie swoje ubrania wyrzucić i kupić nowe nikt by tak nie dał rady to trzeba powoli robić jak coś..

Gość oj nieładnie
tu sie nie ma z czego cieszyc, zastepca czy co innego, to niewazne, wazne jakim sposobem praca zdobyta, a zdobyta przez ukladziki oto Polska własnie !!! pewnie to jakis zapyzialy oddzial banku w pipiduwie dolnej, bo w duzym miescie by takie cuda nie przeszly

Gość miruCHA
oj nieladnie Ty chyba spadłeś z księżyca!!! Wszędzie przez ukłądy da się dostać do pracy :D Ty idioto :D Karolina jedź jak najszybciej na zakupy ;D

dobrze mi z nim co nie zmienia faktu, że mnie obraził czeka nas jutro dłuuuuga rozmowa

Gość olalaolalalalala
a pisał coś jeszcze do Ciebie?