Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qarolina

MÓJ CHŁOPAK NAZWAŁ MNIE WIEŚNIARĄ!!!!

Polecane posty

Gość oj nieładnie
taaa, pewnie ze sa ale nie do tego stopnia, na stanowiska dyrektorskie sa rozpisywane konkursy, zaden szanujacy sie bank na takie cos sobie nie pozwoli by tatus dyrektor zatrudnil synka jako swojego zastepce ale z jednym sie zgodze, ze autorka na zakupy powinna isc, bo styl jaki ma to bazarem jedzie z daleka, moze przyszlego tescia zdenerwowowac takie cos ubrane jak pani z pobocza u boku ustawionego synalka

pisał że idą z mieszkania na kręgle i czy idę z nimi powiedziałam że w tych wieśniackich ciuchach nie pójdę to mnie jeszcze przepraszał i poszedł. Muszę się trochę chociaż pogniewać za to

Gość oj nieładnie
o matko ale z ciebie dzidzia autorko ile ty masz lat?

Gość olalaolalalalala
oj niełądnie konkursy są ale zwycięsca jest już na pewno znany góry moja ciotka zdobtyła tak pracę na dobrym stanowisku bo zatrudnił ją brat a ona miała inne nazwisko po mężu i nikt nawet nie wiedział z pracowników kto to, wygrała konkurs za sprawą znajomości i jest panią menadżer, sprawa miała miejsce w krakowie

Gość oj nieładnie
dobrze, ze nie mieszkam w krakowie z innym nazwiskiem ok, ja wiem, ze to sie moze wydarzyc i wydarza sie, ale zakladam, ze syn ma nazwisko ojca poza tym chodzi mi o to, ze to jest nieuczciwe i powinno byc pietnowane, a nie laska sie chwali jakiego ma obrotnego chlopaka

Gość xjfxch
Faktu ze styl autorki jest tandetny, bazarowy i kiczowaty obiektywnie stwierdzic niesposob bo jest to zjawiska ze sfery gustów a o gustach jak wiadomo sie nie dyskutuje.Piekno jest w oczach patrzacego (co widzieli juz starozytni) a wszystkie lansowane obcenie trendy i modowe standardy (wspierane przez prase kolorowa i sodki masowego przekazu a nastepnie podlapywane przez szersze masy spoleczne) sa tylko umowne i konwencjonalne a nie uniwersalnie prawdziwe .Kazda myslaca, majaca wlasne zdanie, osoba ma prawo dokonywac wyborow ubraniowych w zgodzie ze swoim indywidualnym poczuciem estetyki, kichajac na zdanie ogółu ktory nie zawsze musi miec racje, nawet jezeli jest typem sroczki kochajacej swiecidelka, neonowe kolory i agresywne wyraziste wzory. Gdyby jeszcze autorka sam uwazala sie za osobe gorsza bo "pozbawiona gustu" i oczekiwala porady w modowych kwestiach to rozumialabym zachowanie jej chlopaka ale w sytuacji w ktorej ona sama czuje sie w swojej skorze dobrze a on pragnie ja zmieniac na "obowiazujaca w pewnych kregach modle" bo tak strasznie mu przeszkadz prozaiczny fakt ze jej wizerunek odbiega od przyjetych przez niego standardow to zdaje mi sie iz on sam jest durny i dal sie zwiariowac kulturze popularnej kladacej taki nacisk na uniformizacje

dobrze mówi dziewczyna ;D masz się gniewać i masz iść na zakupy :) nia ladnie Ty jesteś dzidzia co nic nie wie o życiu hahaha ;D

Gość oj nieładnie
ja duzo wiecej wiem o zyciu niz ci sie wydaje dziecko drogie, a ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem naucz sie i pogadamy poki co nie warto sie znizac do dyskusji z toba rozumiem, ze pochwalasz powyzsze dzialanie tatusia, kolejna reprezentantka przyszlosci narodu sie odezwala

hahhaha nie chwalę się jakiego mam obrotnego chłopaka tylko padło pytanie czym się zajmuje więc odpowiedziałam. Na pewno gdybyś był na jego miejscu to byś się cieszył, że od razu masz taką pracę ja tego nie popieram bo praca powinna być dla każdego ale wiadomo jak to dzisiaj w polsce jest...

Gość olalaolalalalala
oj niełądnie wypierdlalaj z tego forum i zajmij się życiem :) To jest temat po to żeby porozmawiać z autorką na temat mody i zachowania jej chłopaka a nie czy on tam powinien pracować czy nie powinien czy nie. Skoro tutaj ludzie są dla Ciebie tępi to wypad kurwa na salony do inteligencji i koniwec co robisz na babskim forum pajacu;D

to Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem ona sie wcale nie chwaliła olaolaoalalaoal ją o to zapytała. Kretyn

Gość oj nieładnie
nie popieram, ale akceptuje rozumiem, ze nieco mniej bylabys zadowolona gdyby chodzilo o kogos ci obojetnego ciesz sie poki mozesz, mam nadzieje ze wykopia i tatusia i synalka, wszystko jest do czasu

Gość oj nieładnie
o jakie nerwowe ludziki, mamusia kazala komputer wylaczyc? i jakie bogate slownictwo wiecej prosze, chetnie poczytam

Gość miruCHA
oj nieładnie mówi: ale jestem zazdrosny, że oni mają pracę a ja nie :( Skąd się biorą tacy idioci :)

Gość oj nieładnie
madziura ostatnim postem to pojechalas, dowod w czystej postaci, ze nie potrafisz zrozumiec o czym do ciebie pisze

Gość oj nieładnie
nie martw sie chlopczyku, mam prace swietna, i wyobraz sobie nie musial mi jej tata zalatwiac slaby z ciebie pan wróż

Gość I__gor
dajcie spokój z odpisywaniem na zaczepki tego oj nieładnie to w końcu salomon pójdzie spać :) Karolina nie podoba mi się w Twoim chłopaku, że tak Cię nazwał... ja bym się wkurwił gdyby to moja dziewczyna powiedziała. Zastanów się czy to na perwno dobry związek żebyś potem nie miała z nim większych problemów. Powinien powiedzieć to delikatniej np kochanie nie podoba mi się to pójdzmy jutro razem na zakupy a nie od razu tak wybuchać

no właśnie wiem, ale nie zerwę z nim łąćzy mnie z nim naprawdę dużo a to był tylko jeden incydent..

Gość olalaolalalalala
nie zrywaj niby dlaczego?! Zobaczysz jutro spodobają Ci się ciuszki i będziesz zadowolona :-)

Gość oj nieładnie
dlaczego uwazasz Ze kogos zaczepiam, zwrocilem uwage na nepotyzm w rodzinie chlopaka autorki i sie burza zrobial, rozumiem, ze wszyscy uwazacie, ze jej chlopak zasluguje na ta prace, bo mu sie nalezy ze wzgledu na tatusia, tak? ja wiem jaka jest rzeczywistosc w Polscem, ale to nie znaczy, ze mam to popierac nie popieram i o tym napisalem, nie dlatego by dopiec autorce czy komukolwiek, ale skoro zostalem zaatakowany przez grono jedynie slusznych to rozwijam problem

Gość michalinaaa hgjhyjgjhgj
wiesz każdy ma prawo do swojej opinii też uważam, że to nie jest wporządku ale gdybym sama miałą taką sytuację na pewno bym z niej skorzystała. Temat jest o czymś innym. Wiadomo jak jest. Każdy się oburza i każdy i tak szuka znajomości. pozdro

Gość oj nieładnie
no i to jest racjonalna odpowiedz, bez ataku swoja droga to autorka taka dwubiegunowa, wykorzystywac pozycje ojca chlopak moze, to jest moze nie ok, ale usprwaiedliwone, a ciuchow od niego nie chce, bo za drogie , bo uczciwa jest sprzecznosc widze

Gość 10000000000000090765985445
powiedz mu że sam jest wieśniakiem :/ nieładnie

Gość oj nieładnie
wykorzystywanie pozycji ok, ale poczucie, ze wykorzystuje chlopaka juz boli

A ja myśle, że jak pochodisz w tych nowych ciuchach to ci sie to pózniej spodoba :) ja też tak mam że cały czas na sportowo i też mi sie nie podobał taki styl jak tamtej dziewczyny co opisywałaś ale sprobowalam i nie jest zle :P oczywiscie dalej mam duze sklonnosci do sportowych ciuchow :P

Gość michalinaaa kgkfkfgkf
oj niełądnie a gdybyś ty miał taką szansę to co?

Gość oj nieładnie
chyba odpowiedz jest oczywista nie oburzam sie dla zasady

Gość ona szaloma bezogona
widocznie już mu się zygać chciało na twój widok.i chłopina nie wytrzymal