Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Vodka,blowww,proszek,niedziel...Zapraszam :D

Polecane posty

mamy jechać w dodatku w piątek na urodziny do jego brata, a mi się zajebiście nie chce. i nie odpowiada mi za bardzo towarzystwo, poza tym jak przesadzę z alkoholem to będzie wiocha :D dlatego dzisiaj oświadczylam, ze nigdzie się nie wybieram. ehh brzuch mnie boli na myśl, ze miałabym tam jechać.. nie wiem dlaczego, nigdy tam nie bylam nawet.

trafne podsumowanie wszystkiego Proszku. a zakłamana ma kupa w dupe :classic_cool: gwarantowanego

100 km dalej :O wiem, ze glupio jest nie jechać, ale jak ja mam srać ze stresu z byle powodu i nie poimprezować tak jak to w zwyczaju mamy i wysilać się do rozmów na tematy, które mnie nie interesują, a solenizant ma isc spac o 22 to szkoda wydawac na bilety.

To faktycznie, olej ich ;). Jedyne co, to zostaje mi się schlać. Ja pomyśle sobie ile problemów mnie czeka to mam wszystko w doopie. Siostra się obraziła, nie przyjedzie do mnie, mały marudzi a mnie do 7 września zostało niecałe 250 zł.. Samochód się zepsuł, na strychu dach przeciekał i pieniądze się rozeszły.. Chyba trzeba będzie uruchomić karty kredytowe :D:O

cześć :) sorry ale właśnie kompletuje zeszyty,tzn podpisuję i nie mogę za bardzo pisać,jeszcze muszę coś ogarnąć do ubrania na rozpoczęcie :classic_cool: to pa! 😘

blowwww to taka wieczorowa, uzupełniająca dla starych prawików ? czy jak ? :D zrób ładne ślaczki :classic_cool:

Proszek, pisałaś, ze optymistką jestem. tak to własnie u mnie wygląda, ze ja miewam diametralnie szybkie skoki nastrojów. W jeden chwili potrafię mówić o śmierci, a za minutę czuć się zajebiscie. To jest męczące, uwierz. Mam problemy z emocjami. Wykańcza mnie to. Ale ci, ktorzy mnie dobrze nie znają myślą, ze jestem osobą nastawioną jak najbardziej pozytywnie do życia. Niektórzy już widzieli jak potrafię dac popalić w ciągu zaledwie 5 minut :O

Wiem, rozumiem Cię. Sama taka byłam i znam kilka osób (m.in moją siostre).. Mówiłaś ze idziesz do psychologa, trzymam kciuki że Ci pomoże.. Pijemy jeszcze coś?

no ja zaraz piwko otwieram, ale moze najpierw wezmę prysznic. zaraz wracam.

jestem. zamierzam zrobić wiochę i kupić sobie skórzane spodnie (nie mylic z leteksowymi legginsami) :classic_cool: tylko takie dopasowane, a nie takie wiszące dwa wory. bedzie wielka siara? :classic_cool: i chyba zacznę zmeniać trochę styl, bo ten, ktory mam teraz zupełnie do mnie nie pasuje. wiecie, rurki, balerinki, sweterki, kwiatki sratki :O bardzo dziewczęcy mam styl. tęsknie do czarnych ciuszków.

ja glany kupiłam jak miałam 13naście lat i tez popierdalałam przez kilka lat :classic_cool: pozniej zmienilam styl, glany zostały rzucone w kąt. Glan to dobry but. Zwłaszcza kiedy się chce komuś skopać dupę. A dzisiaj znajomego widzialam w spodniach skórzanych i kurtce, taki a'la metal, no moze bardziej rockowiec. Zajebiaszczo wyglądał :classic_cool: poza ty przydadzą mi się jak juz bede z moim na motocyklu jeździć.

nie ja, tylko moj chlopak. a udalo mu się tylko dzieki temu, ze dziadek był pasjonatem i nie sprzedał swojego motocyklu. Moze i maszyna stara, ale w chooy jara. Po odpicowaniu bedzie piękny. A kiedyś mam nadzieję, ze się dorobimy porządnego choppera. Juz od dawna o tym marzymy..

jasne, ze przyślę. :D mam nadzieję, ze jeszcze zdążę w tym roku :P ja jeszcze piwko dopijam