Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnieWiem

Czy ja moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość niewiemnieWiem

Wiem, ze bylo wiele takich tematow i wiekszosc z Was napisze mi 'kup test'. Jednak nie chcialabym wydawac 10 zl na test, gdyz jestem tylko biedna studentka, a ciaza wydaje mi sie malo mozliwa. Do lekarza nie moge jeszcze isc gdyz narazie nie rejestruja. otoz mam PCO, nigdy nie mialam okresu normalnie. Przestalam brac tabletki anty 3 miesiace temu i 3 miesiace nie mam okresu. Ostatnio kochalam sie wlasnie 3 miesiace temu jednak w gumce. Na chwile tylko chlopak wlozyl bez prezerwatywy, ale oczywiscie nie doszlo do wytrysku. Od miesiaca mam zachcianki, ciagle jem slodycze (nigdy ich nie lubilam), jem jablka, pije mleko, jem jogurty, potrawy mączne, ciasta- nigdy nie lubilam takich rzeczy, a teraz zupelnie bez powodu to sie zmienilo. Nie pale papierosow, nie pije alkoholu bo mnie odrzuca, jestem wiecznie glodna, duzo spie, nie mam nudnosci, piersi mnie nie bola. Powiedzcie czy moge byc w ciazy? (chociaz musialoby to chyba byc wiatropylne poczecie) czy juz przez to PCO hormony tak we mnie buzują, że wszystko mi sie pozmienialo?

Gość mamamam27
stawiam na hormony - 3 miesiąc ciąży to już naprawde byłyby nie przelewki