Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość poprostukobieta

brak zaufania

Polecane posty

Gość poprostukobieta

jeszcze raz piszę,bo skasowałam poprzedni wpis niechcący witam i chciałabym się podzielić swoim bardzo bolesnym problemem.otóż niedawno dowiedziałam się,że mój mąż (50lat)podrywa moją córkę (30) (z innego małżeństwa) i jego zainteresowanie nią trwa wiele lat, od czasu, kiedy 15 lat temu musiałam wyjechać na dłużej do szpitala i zostawiłam ją pod jego opieką (miała wtedy 15lat).córka opowiedziała mi,że wówczas robił jej jakieś niestosowne uwagi na temat jej wyglądu,proponował wspólne spanie (nie seks) a jakiś czas później, gdy całował ją na pożegnanie, to koniecznie w usta i nie do końca "po ojcowsku" (mnie przy tym nie było).potem był czas,że ona wyprowadziła się,założyła swoją rodzinę (choć w międzyczasie miała problemy z bulimią) i wszystko jakoś się ułożyło do tego roku,kiedy to parę miesięcy temu napisał do niej smsa, że jest bardzo seksowna, że ma cudowne usta itp., a na jej protest przepraszał ją i obiecał więcej tego nie powtarzać.córka pokazała mi te smsy i opowiedziała wszystko.bardzo mi smutno, przykro, czuję do niego obrzydzenie, niechęć i nie wiem,jak będę dalej z tym żyła.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować