Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zagubiona25022012

Pomóżcieeee!!!!!!! Alimenty,ojciec,znęcanie psychiczne

Polecane posty

Hej mam 20 lat i jestem w 3 miesiącu ciąży. Chciałabym opowiedzieć wam moją historię. Mieszkam z ojcem jest nauczycielem ( cenionym ) każdy myśli że żyje mi się z nim bardzo dobrze, uczniowie go lubią, chwalą a tak naprawdę jest alkoholikiem nie interesują go moje problemy ani moja osoba. Przez sąd ma przysądzone 600 zl alimentow. Jeśli z nim mieszkam daje mi tylko 400, a 200 bierze na poczet rachunków. Mieszkając u niego musze mieć wszystko swoje nie moge używać nawet jego pasty do zębów, jeść jego jedzenia też nie moge to 400 zl ma starczac mi na jedzenie kosmetyki ubrania i lekarstwa oraz teraz na dojazdy do szkoly. Wogóle ze mną nie rozmawia ciągle mi grozi że mnie wyrzuci że mi zabierze alimenty że jestem nikim. Nigdy się mnąnie interesował ani moją siostrą jak zachoruje to dla niego jest nie do pomyślenia wydawanie pięniedzy na leki. On nigdy nie choruje nie wie co tzn. być chorym. Przeszkadza mu że siedzę w domu drażni go moja osoba nie wiem co mam robić wyrzucił mnie kilka razy z domu to mieszkałam na kilku stancjach ani razu do mnie wtedy nie zadzwonil. teraz jestem w ciazy nie moge sobie pozwolic na stancje nie mam za co a do pracy nikt mnie nie przyjmie. Zapisalam sie teraz na dzienne i zaoczne studium zeby nie zabral mi alimentow nie wiem jak sobie poradze. U mamy nie mam warunkow do mieszkania bo ma kawalerke moja mlodsza siostra z nia mieszka a mam zarabia 4,50 na godzine i ma umowe zlecenie nawet nie ma mi jak pomoc a ojciec kupuje sobie po 500 zl buty i zaluje mi pieniedzy ostatnio poprosilam go o 50 zl na leki pokazalam mu recepte a on powiedzial zebym poszla zbierac puszki. Boze inni ojcowie rozmawiaja ze swoimi dziecmi martwia sie o nie ostatnie pieniadze by dali zeby im bylo dobrze a moj ojciec mysli tylko o sobie. Mowi mi ze ma mnie w dupie i nie obchodzi go co ze mna sie stanie. kiedys bil mnie i moja mame mam do niego straszny uraz boje sie go ale nie mam gdzie mieszkac i musze go znosic co moge zrobic zeby sie od niego uwolnic ??? pomozcie mi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować