Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama czeka na radę

mamuśki powiedzcie opłaca się??

Polecane posty

Gość mama czeka na radę

lisytowałam na allegro pewien zestaw ubranek, dokładnie ten: http://allegro.pl/58szt-80-86-mega-paka-sweet-baby-boy-kurtki-i1781545626.html?source=oo cena minimalna nie została osiągnieta, sprzedawca wyslal do mnie mail, ze sprzeda mi ten zestaw za 400zł, pokryje koszty wysyłki czyli 25zł i doda gratisy. poszłybyście na to??

Gość ja bym nie poszła
jest tyle różnych fajnych NOWYCH ciuszków na targu, wyprzedażach czy nawet szmateksach że za te pieniądze miałabyś 2 x tyle bez łaski, a koleś i tak na tobie zarobi. Takie moje skromne zdanie :P:D

Gość mama czeka na radę
no nie wiem... 58 szt za 400zł, to wychodzi dokladnie 6,7 za sztukę. nie wiem czy na targu kupie kurteczke za taką cenę a z fotek widac ze są w bardzo dobrym stanie.

Gość ja bym nie poszła
tak bym zrobiła ja , ale to twoja osobista decyzja. Ja się tylko wypowiedziałam. JAk ci się podobaja i jak chcesz to oczywiście kup te ubranka. Pozdrawiam.

Gość pytanie tylko czy cie nie
oszuka, bo przecież kupisz już poza allegro i swoich praw nie bedziesz mogła sie domagac..

Gość hgnghesiynev
mnie osobiście wkurzają te ceny minimalne na allegro. Jak ktoś chce coś sprzedać za minimum 4 stówy to niech od takiej kwoty rozpoczyna licytację, a tak, zawracanie ludziom d.upy

10 koszulek na lato.. 3 pary butów - dla mnie zbędnych bo wole nawet tańsze a nowe.. koszulki wg mnie zestwa taki spobie... koszulki dość pospolite, ot zwykły styl cherokee.. spodenki, kilka par ciekwych kilka tragicznych..

Gość hgnghesiynev
No i weź pod uwagę, ze są to jednak rzeczy z lumpa, czasami ładne zdjęcia mogą zmylić

Gość mama czeka na radę
akurat na butach mi nie zależy...i tak kupuję nowe, a spodnie i koszulki "do ciuchrania" po domu mogą być...;) chyba się zdecyduję jednak