Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale o co chodzi?:)

Najlepszy przyjaciel+ mój chłopak=katastrofa!!!

Polecane posty

Mój najlepszy przyjaciel jest gejem. Mieszkamy razem. Naprawdę jest pełnowymarowym gejem i nie kręcą go w ogóle kobiety. Mieszkamy razem trzy lata, a znamy się od 15 roku życia. On ma chłopaka, z którym ja też się dobrze dogaduję. Czasem jak wpada to w trójkę robimy sobie np.wieczór scrabble przy dobrym winku i jest OK. Z drugiej strony jest mój facet. Jestem z Nim od pół roku i generalnie dobrze się dogadywaliśmy, aż nie wyszło na jaw, że tak naprawdę jest homofobem. Nie wiem co mam robić. Kocham i mojego przyjaciela, i mojego faceta. Nie umiem jakoś mojemu wyjaśnić, że jak On jest gejem to nie znaczy wcale, że jest jakimś zboczeńcem, który lata i bzyka wszystkich facetów. Co mam robić?

Gość Bieda
Nie zazdroszczę sytuacji. Nie mam pojęcia co zrobić ale trzymam kciuki o pomyślne rozwiązanie.

Znacie może jakieś sposoby, żeby przekonać Go, że tak naprawdę to nic złego w byciu gejem?

Dziękuję za kciuki:) przydadzą się:)

Gość van tai
co tu dzisiaj dzień pedalstwa jest czy jaki chuj

próbowałam w nocy wsadzić mu marchew w dope ale nie pomogło

Nie słuchajcie podzywów. Wolę siłę argumentów a nie pakowania w zwieracze. Chcę, żeby zaakceptował tą inność w jakimś sensie. A dlaczego dzień pedalstwa?:)

Gość van tai
to spróbuj z kiełabasą szynkową :-D

Gość van tai
bo już dzisiaj ktoś bazgrolił o jakichś biseksach czy innych pedałach

Gość poma rańcza
bo on się boi. Wśród heteryków panuje przekonanie, że każdy gej to poluje na każdą męską dupę, choćby jej właściciel był brzydki jak noc listopadowa. :-) I dlatego tak panicznie na nich reagują

A tak może jakieś rady na serio? Dziękuję za rady od tych osób, które sobie dają w dupe z kiełbasy lub marchewki

Gość van tai
a widzisz a ja mógłbym ci doradzić

Szukam argumentów, albo innego rozwiązania... Nie chcę tracić ani jednego

Pytanie: Masz chłopaka homofoba czego nie akceptujesz i chcesz go zmienić ? Czy nie wiesz, że człowiek się zmienia JAK SAM CHCE ! Nie masz mocy żeby go zmienić, tylko jak sam będzie chciał. Proponują mu powiedzieć, że nie możesz być z homofobem bo to jest dla Ciebie ważne. I wtedy on albo się będzie chciał zmienić albo nie. Tych duch srok za ogon nie da się utrzymać.

Gość van tai
powiem ci ,że kazdy facet w obecności tzw ciot żle sie czuje nawet jesli udaje ,że mu to obojętne,albo się chłop przemoże i będzie męczył z pedałem i bedzie niezdrowa atmosfera albo bedziesz wybierac

A czy ja mu każę wyjść za niego? Chcę tylko, żeby to zaakceptował. Jeśli chcę ze mną spędzić życie to chyba też z moją rodziną i przyjacólmi. A wcale nie muszą się codziennie widywać. Dla niego jest złe nawet to, że ja mam z nim kontakt ''bo takie towarzystwo źle na mnie wpływa''

Po tylu latach przyjaciel jest dla mnie jak rodzina. Nie można ode mnie wymagać, żebym go traciła na siłę

Nie wiem, ale chyba jak nie zrozumie jak przyjaciel jest dla mnie ważny to będziemy musieli się rozstać

Gość van tai
no to widać ci nie zalezy ,więc zostań z pedałem i po temacie

Gdyby mi nie zależało to bym nie miała żadnego problemu, a jak widać mam i to duży. Napisałam, że jak tego nie zrozumie, a nie że napewno to zrobię. Chcę go przekonać, bo na obu mi zależy.

Gość van tai
nie przekonasz

Nadal nie wiem co zrobić:( to strasznie głupia sytuacja.

:(

Gość Milenka79
współczuję:) Ja miałam podobnie...facet z którym się świetnie dogadywałam była gejem...fantastyczny człowiek, wesoły... a feacet z którym byłam..ale już nie jestem...był jak się okazało homofobem:)MASAKRA...na początku ukrywałam, że ten kumpel jest gejem...żadko się widywaliśmy ale jak się później okazało, że ten mój facet..to nie lubi murzynów, żydów i niemców. a w ogóle to lubi tylko siebie i mnie:) To już na za jutrz nie był moim chłopakiem:P

Mój tylko tak w stosunku do gejów. W zasadzie homofobem jest tylko w stosunku do facetów. Nie wiem, ale jak dojdzie do momentu, że będę musiała wybierać to wybiorę przyjaciela. Jest moją rodziną już

Gość kaczuszko kupa rodzin
moze Cie Twoj chlopak jeszcze wyprowadzi na prostą, ale chybaj juz jestes stracona...

Przepraszam z czym wyprowadzać na prostą? Mam być nietolerancyjna? Złe jest być tolerancyjnym? A może mam przestać mieć przyjaciół, bo to też jest złe? To normalna osoba, jak każda inna. Zachowuje się zupełnie normalnie. Zarabia na siebie i jest bardzo męski. Nie jest jakąś tam lalunią. Jest normalnym facetem, w którym zakochałaby się nie jedna kobieta. Nienormalne jest to, że każdy z Was pieprzy o tolerancji, każdy pieprzy, że jak nie akceptujesz postępu to jesteś zacofany a jak przychodzi co do czego to uważacie miłość za jakąś chorobę. Gdyby nie był gejem a murzynem to byście nie pieprzyli, że to choroba. A gejów jest zdecydowanie więcej. I jeszcze byście pieprzyli na mojego chłopaka ''jebany rasista''

Gość taaaaaaaaa co 2 kafeterianka
mieszka z jakimś pedałem. Piszcie inne provo :O🖐️

Gość rany
jak mozna pedala kochac ? jakie to teraz modne, mam przyjaciela-pedala i chlopaka. kocham ich obu. oblesne i ohydne. tak, nazwijcie mnie homofobem. mam to gdzies, a pedalow nie znosze .