Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale o co chodzi?:)

Najlepszy przyjaciel+ mój chłopak=katastrofa!!!

Polecane posty

porozmawiaj ze swoim facetem, powiedz mu o swoich stosunkach z przyjacielem, ze jest dla Ciebie wazny, jak rodzina i popros go akceptacje tego, nie musza sie od razu polubic, wystarczy zeby sie tolerowali. jesli Twoj facet nie bedzie w stanie nawet tego zrobic to raczej nie widze Waszej wspolnej przyzlosci bo bedziesz musiala w koncu ktoregos z nich wybrac

Gość Ale o co chodzi?:)
Wiesz rozmawiałam z nim. Łukasz-mój przyjaciel zachowuje się normalnie w stosunku do mojego faceta- Tomka. Po prostu jak Tomek jest u mnie to się@przywita, zapyta co tam itp. Tak normalnie. Ale jak idziemy do mojego pokoju to jesteśmy przecież sami. Czasem z Lukaszem idę na spacer, czy na jakieś większe zakupy, bo wkońcu facet to więcej poniesie to słysze od Tomka, że ''znowu wyszłaś z tym pedałem''. Czasem mam dosyć tych tekstów. Jest totalnie nietolerancyjny. Tymbardziej, że Łukasz jest częścią moje życia. Znamy się bardzo długo i jest zwykłym, porządnym facetem

Gość rany
bo pewnie pedal chcialby laske obciagnac twojemu facetowi. porzadny ten twoj facet, nie cierpi pedalow. czyli jest zdrowy. ja na jego miejscu kopnalbym cie w zad. ty pedalska idiotko.

Jak się układają relacje Tomka z ojcem ? Czy ma jakiś facetów, kumpli przyjaciół ? Wiesz, że taka agresywna homofobia czasami jest lękiem przed własnym ukrytym homoseksualizmem ? Może miał jakieś przykre doświadczenia ? Pytałaś go czemu nie lubi, czego się boi, z czym mu się kojarzą geje ... pogrzeb mu trochę w świadomości i podświadomości ...