Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zahemoroidowana?

Hemoroidy???

Polecane posty

Gość zahemoroidowana?

Witam, dziś podczas oddawania stolca poczułam szczypanie w okolicach odbytu. Potem na papierze zauważyłam krew. Podczas wieczornej kąpieli wyczułam lekkie zgrubienie w okolicy pomiędzy odbytem a pochwą. Gdy skierowałam na nie strumień wody to zabolało;/ Gdy wycierałam odbyt to powąchałam ręcznik(wiem to dziwne, ale poczułam coś i dlatego powąchałam;/;/) i poczułam taką nieprzyjemną woń, jakby jakaś ropa?(miałam kiedyś torbiel i zebrana ropa miała podobny zapach). Czy to są hemoroidy? To zgrubienie jest miękkie, tak jakby czymś wypełnione. Proszę tylko o poważne odpowiedzi, bo mi nie jest do śmiechu:(

Gość ....ups
Hemoroidy, są w odbycie, a nie tam gdzie piszesz, chyba że nie znam się do końca w tym temacie. Jednak wydaje mi się, że mam rację. U ciebie, to coś innego jest.

Gość zahemoroidowana?
...ups dziękuję za odpowiedz. Ale jeżeli to nie hemoroidy to co?:(

Gość Xboxer
A wiesz jaki jest najlepszy środek na hemoroidy?

Gość Xboxer
Środek d.upy:-D to tak dla żartu.:-P a tak na poważnie to co mówisz to są hemoroidy są i w środku i na zewnątrz. Jest kilka rodzajów tego wstydliwego schorzenia. Najlepszy na te dolegliwość jest czosnek. Dosyć dużo czosnku,oczywiście jego konsumpcja a nie nacieranie. Może przerażają Cię skutki jego spożycia brzydki zapach oddechu potu ale coś za coś. To naprawdę skuteczna metoda. Mi pomogła. Mam już spokój kilka dobrych lat