Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieetka

jaki samochód wybrać???

Polecane posty

Gość kobieetka
a jak dużo droższe jest klepanie aluminium?? zrobi to zwykły dobry "mechanik-lakiernik"??

Gość gfgdfgdf
ja polecam peugeota ja mam 306 2.0 w benzynie 150 koni i zapierdalam nim jak samolotem

Gość kobieetka
podnosze:) jeszcze wpadl mi do glowy ford fusion, ale mimo wszystko nadal wygrywa a2

Witam. ja osobiście odradzam zakup audi A2. bierz też pod uwagę to, jakie będą koszty eksploatacyjne autka. Nie oszukujmy się, za komplet nawet durnych klocków hamulcowych zapłacisz minimum 2 razy tyle co do corsy czy polo. Jeśli nie oczekujesz od samochodziku duszy wspaniałej i niebiańskich osiągów to myślę że Polo będzie jak najbardziej ok. To jeszcze ten całkiem dobry VW, zresztą fusion też nie jest zły swoją drogą. Bierz też pod uwagę utratę wartości. Pamiętaj że ford straci stosunkowo szybko na wartości, natomiast Polo będzie cenę trzymało najlepiej. a co do Yarisów- dobre samochodziki, tylko problem z Japońcami jest taki że psują się rzadko, ale jak już naprawić to koszty też będą wysokie (wyjdzie na to samo z Polówka czy Corsą biorąc pod uwagę częstotliwość napraw) ), ale jakoś mnie osobiście on odpycha. Swoją drogą, możesz przejrzeć opinie użytkowników samochodów http://www.autocentrum.pl/testy-opinie/ Wybierz sobie markę i model i miłej lektury :)

Gość kobieetka
a dziekuje dziekuje na stronke juz wczesniej wpadlam i codziennie cos tam czytam obecnie odrzucilm odrzucilam corse i yaris, jak na razie: a2 - kusi design, nietuzinkowosc (co jest tez na pewno wadą), niziutkie spalanie, wyposazenie, na nie beda pewnie drogie czesci polo - generalnie ok ale troche draznia mnie te okragle swiatla, pali wiecej od a2 (czy moze się myle?), na plus cena i czesci fusion - ladniejszy od polowki ale nie od a2:) ceny niskie, spalanie tez wieksze oczywiscie lista otwarta:)

Gość kobieetka
up:)

Gość Wojtek

Ja jestem zwolennikiem nowych samochodów, nie używanych. Gdy wybierałem samochód, udałem się do autoryzowanego salonu Mazda Jaremko we Wrocławiu. Zapłaciłem niewiele, bo załapałem się akurat na wyprzedaż. Jeśli w przyszłości będę poszukiwać nowego samochodu, na pewno zajrzę tam ponownie!