Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsd3r545

Polskie dziewczyny są najładniejsze ale mają kiepski gust co do facetów..

Polecane posty

Gość sdsd3r545

Jak to jest że ładne Polskie dziewczyny wiążą się z takimi ciotkami, metroseksualnymi cipkami ? Słuchajcie zjeździłem troszkę świat i widywałem różne parki na ulicach.Najlepsze pary widziałem w Norwegii, wyobraźcie sobie że tam dziewczyny były wysokie piękne, szatynki lub rudowłose blondynki zazwyczaj mające czym oddychać :) a ich faceci to potężni wysocy goście zazwyczaj z brodą lub dłuższymi włosami, taki typowy facet z krwi i kości.Od paru dni jestem w Polsce bo mama rodzice obchodzą rocznicę w związku z czym siostry zabrały mnie na zakupy do galerii.Dzisiaj chodziliśmy sobie cały dzień i wieczór po galeriach i sklepach, mijałem parki byłem w szoku.Nasze Polki są bardzo ładne, najładniejsze kobiety na ziemi ale z kim One chodzą ?! jaki one mają gust, ludzie.Goście zazwyczaj nie więcej niż 175cm, chudzi a czasem wychudzeni, ładne ogolone opalone buźki, ubrani jak idioci, pajace..Nie wiem co Wy widzicie w takich ciotkach, założę się że jak by ktoś podszedł do nich i chciał 2 zł to taki gość by uciekł gdzie pieprz rośnie.

Gość sdsd3r545
Niby tak ale co dziewczyny widzą w wychudzonych ładnych chłopaczkach którzy czasem wyglądają ładniej niż one ? Gdzie te kobiety które pociągał prawdziwy facet z krwi i kości ?

Gość mjhdvm
sdsd3r545 a w czym do ch*ja pana mamy wybierac jak większośc facetów w Polsce to takie knypki góra 175 do tego chamscy a i tak uważają się za ósmy cud świata i mają niebotyczne wymagania co do kobiet ! Tez byłam w norwegii i nigdzie nie widziałam tylu przystojnych facetów więc doskonale cie rozumiem, jedyne co możesz zrobic to współczuć nam polką że mam taki beznadziejny wybór w śród facetów w tym kraju.

Gość kkammkaaaaa
Zgadzam się z autorem co do słowa.Jestem dziewczyną 24 lata mam faceta w moim wieku który ma 185cm jest dobrze zbudowany ma dłuższe włosy i wygląda jak 100% facet, nie ma dziewczyny która by się za nim nie obróciła.Jak widzę takie parki ładna dziewczynka tatusia + ładny zadbany chłopczyk to mi się rzygać chce i współczuję im dzieciom.

Gość Drrakoniaaa
Mój facet też ma coś koło 185cm, brunet, dobrze zbudowany ale nie jakiś napakowany, ma zarost i bije od niego zajebistością..Nie wyobrażam sobie chodzić z jakimś ładnym zadbanym chłopaczkiem, czułabym się mało kobieca przy nim.Większość moich koleżanek ma takich chłopaków i są w nich zakochane po uszy, sama nie wiem co one w nich widzą, mnie to osobiście odrzuca a już w ogóle jak ostatnio na imprezie Ci faceci zaczęli gadać o kosmetykach i solarium to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać.

Gość dziewczyna z butelki.
a ja mam faceta 173 ja mam 172 i mam tego powoli dośc czuje sie przy nim jak jego matka ;(

Gość sdsd3r545
No naprawdę, siedzieliśmy z siostrami na ławce w mieście i co chwilę przechodziły jakieś tam parki.Większość z nich to właśnie wychudzone kurduple, totalne lalusie i pozery a te dziewczyny mimo że bardzo ładne to nieźle głupie że idą na takie coś.Ja rozumiem, są uczucia i jest chemia, ktoś się zakocha no ale przecież teraz co druga parka to właśnie taka jest.

Gość dziewczyna z butelki.
no i co zastawie go i nawet nie ma w czym wybierać :P ostatni raz fajnego faceta widziałam dwa lata temu na wakacjach w sopocie :D

Gość ipiopo98p
No i gdzie jesteście ? Mam 187, jestem świetnie zbudowany, brunet kręcone włosy, chodzę w martensach, dżinsach i t shircie, nie ma na ulicy dziewczyny która by się na mnie nie popatrzyła, każda mierzy mnie wzrokiem z dołu do góry a tu już rok mija odkąd sam jestem.Gdzie jesteście piękne Panie ?

Gość brum brum brumka
ipiopo98p dawaj namiary na siebie i to już ! A aaaaa ile masz lat ?

Gość kamilla1005
ja też nie mogę znieść tych lalusiów, co z pewnością wysiadują przed lustrem dłużej niż ja i większośc innych kobiet... niestety, ani na ulicy , ani na imprezach coraz rzadziej spotyka się męskich i normalnych facetów:/ NIE MAMY W CZYM WYBIERAĆ :/ ja na szczescie znalazłam swoją miłość, tyle że ... za granicą :)

Gość Marcin84ww,
sdsd3r545 to baba paszteciara.

Gość fgsg
90% w galeriach to lansiarze przyglupy, normalnych tam nie spotkasz, a na norwegię to ja leje

Gość brum brum brumka
taaa wy wszyscy fajni tylko jak się wyjdzie na polskie ulice to się można załamać

Gość fgsg
można bo mówie, ze fajni zajeci i sa w domu, na ulicy to cioty, tatuaziarze i przygłupy, pozdro

Gość brum brum brumka
fajni to po świecie jeżdza albo juz dawno za granicami siedzą bo w tej Polsce nikt mądry siedzieć nie będzie.

Gość brum brum brumka
Spieprzaj z powrotem do tych bo masz dużo kompleksów i nie pozwolisz żeby w jakikolwiek sposób kobieta podważyła Twoje zdania

No niestety masz rację, kwestia trafienia na odpowiednią osobę.Szczerze mówiąc naprawdę szczerzę w ostatnim miesiącu poznałem parę dziewczyn w wieku 21-26 lat, każda z nich gadała mi o tym ilu facetów zaliczała na dyskotece, o orgazmach i w jakiej śpią piżamie.Jak by mnie to kurwa coś obchodziło :P

Gość fgsg
Poznałem sporo fajnych kobiet, ale z większością bym nie wytrzymał, a one ze mną. ... to jak wszystko wiesz to po hooj piszesz , spierdalaj debilu w nowegii płoty prostować

brum brum brumka przecież nie znasz go osobiście więc po czym wnosisz że ma kompleksy ? Przecież od tego jest forum żeby sobie porozmawiać i powymieniać poglądami a to nie oznacza że gość ma kompleksy.

Gość brum brum brumka
Spieprzaj z powrotem do tych grunt że sobie je sam rozwinałeś chociaz i tak nie o to mi chodziło. A pora jest za póxna żeby Ci to głębiej i dosadniej wytłumaczyć. Jestem chamski w stosunku do kobiet ale spoko mieszkając w Polsce trzeba się do tego przyzwyczaić że polscy faceci mają sporo komplesów nie sa pewni siebie i wyżywają się na wszystkich co się rusza za swoje niepowodzenia.

Gość fgsg
he man, wlasnie oznacza, ktos kto nie ma kompl. czy prob. nie zadaje postu frajerko

Gość Antośkaa933
He-Man WomanHater fajny jesteś :*

Gość cool man
Pytacie gdzie ci prawdziwi mężczyźni? To ja wam odpowiem. Szukają żon na za granicą bo chodzić z Polką to wstyd.

Nie znam go tak samo jak Wy ale zauważyłem że jak ktoś tak gada to inni skaczą do gardła że kompleksy i że coś tam jeszcze.Każdy inaczej patrzy na świat przecież.

Gość brum brum brumka
No jeśli uważasz że trzeba mówić zawsze to co się myśli to gratulują obycia :D wytarty frazes "mów to co mylisz" polacy biorą zbyt dosadnie i jeszcze sa z tego dumni bo uważają że są szczerzy :D Polski mężczyzna nie może mówić tego co się mysli bo w większości jesteście chamami więc to nie wychodzi na dobre.