Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsd3r545

Polskie dziewczyny są najładniejsze ale mają kiepski gust co do facetów..

Polecane posty

Gość brum brum brumka
no ale ty to przecięz potwierdzasz, naprawde tego nie widzisz ?

Gość fgsg
za granica nie znajda chyba ze po przjsciach jak i w polsce, szukanie jak igły w stogu siana

Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, nie każdy facet to cham, prostak, pustak, koneser CKMów i hodowca piwnego brzucha.Rozejrzyj się dokładnie za facetami bo może źle szukasz, po za tym z Twoich wypowiedzi kipi również lekką nienawiścią do męskiego gatunku :P

Gość fgsg
Mężczyzna jest chamem, kobieta próżną pazerną pustaczką, i co powiesz na to brum bum ....

Gość ooooooo zesz
bo moze nie wszyscy sa takimi pustakami, ze patrza na wygląd? ja prdle..

Gość fgsg
jaki okres, kurwa to debilne wytłumaczenie nieudolnosci, bo kobieta to kobieta tamto, z samej nazwy kobieta ma obowiazek prace dostac na równi z praca męzczyzny i na równi zarobek choc nie umia i nie potrafia wykonywac pracy poza praca w łóżku dl amezczyzny. żałosne starania emancypantek feministek i dziś sie to przekłada na dzisiejsze kobiety, mysla że moga musza iżadaja z powodu tego tylko że sa kobietami, śmieszne

Gość fgsg
ja sznuje kobiety ale ponosi mnie czasami, nie koniecznie z powodu twojego postu kolego, po prostu taka prawda nowych wyzwolonych swiatowo europejskich polskich babeczek

Gość ooooooo zesz
i co chcesz mi powiedzieć ze podczasz krotkiej wizyty w galerii zdążyłeś poznać dogłębnie ich charaktery????????? hahaah no litosci :D

Gość fgsg
pewnie pełny luz bo kobita w łozku nie da i bedzie przerabane:)...

Gość ooooooo zesz
przed chwila nazwales ją kretynką i to jest to "niezgadzanie sie z kims w kulturalny sposob" ? :D

Gość fgsg
ooo zesz, no litości, założe się że jestes inna, ta dogłebnie niepoznana, wyjatkowa :)

Gość ooooooo zesz
no to się zdecyduj. teraz piszesz ze nie oceniasz, a caly temat zalozyles na podstawie swoich obserwacji w galerii. :o

Gość brum brum brumka
, z samej nazwy kobieta ma obowiazek prace dostac na równi z praca męzczyzny i na równi zarobek choc nie umia i nie potrafia wykonywac pracy poza praca w łóżku dl amezczyzny. żałosne starania emancypantek feministek i dziś sie to przekłada na dzisiejsze kobiety, mysla że moga musza iżadaja z powodu tego tylko że sa kobietami, śmieszne" Typowa polska wizytówka przeciętnego polskiego faceta, kurdupla zakompleksionego i zadufanego w sobie nieudolnego w zyciowo, która za wszystkie swoje niepowodzenia obarcza kobietę. Ale to nie wasza wina chłopcy, to wina waszych rodziców że nie potrafili zaszczepic w was pewności siebie i kultury osobistej która jest tak potrzebna prawdziwemu mężczyźnie. A wy, wy jesteście tylko facetami którzy ewentualnie moge być przyjaciółmi ludzi czyli nas kobiet :D Dziękuję za uwagę i chociaż miejscie klase jak nie grzeszycie urodą. Tak mam okres, możecie sobie zwalic moje posty na jego kark bo przecież na cos musicie :)

Gość ooooooo zesz
fgsg - po czym wnioskujesz, ze jestem kobietą?

nie chodzi o gust, my po prostu nie mamy w czym wybierać :( nie wiem gdzie wy widzicie tych mężczyzn z krwi i kości :O ale chętnie się dowiem :classic_cool:

Gość fgsg
brum powiedziała co wiedziała :) nie znasz dziecino swojego miesjca w przyrodzie, my was szanyjemy poki nie cwaniakujecie, bo mało wam mezczyzny, same próbujecie go zgrywac. dobranoc

Gość ooooooo zesz
spoko. ja nie kwestionuje tego co uwazasz na jej temat. tylko nazywanie kogoś kretynem, po czym pisanie jakim to sie jest kulturalnym czlowiekiem, ktory w sposob kulturalny mowi co mysli.. jest po prostu hipokryzją

Gość gbfzj
o ty dziwko wypierdalaj !

Gość ooooooo zesz
a faktycznie to nie ty zakladales temat. sorka.. w tym podpunkcie zwracam honor 🖐️

Gość brum brum brumka
"bo mało wam mezczyzny, same próbujecie go zgrywac" no jedyne mądre zdanie. Dobranoc, pozdrawiam :)

Gość Dracconiaaa
Wd mnie to wszystko są gusta, przecież najpierw patrzymy na WYGLĄD, później charakter i jak jest chemia to wszystko się rozkręca.Czasem zdarza się że poznajemy przypadkiem kogoś kto z początku nas nie kręci i jest nam obojętny a tu po paru dniach znajomości rodzi się wielka chemia a później miłość.Życie ludzie życie :) p.s He-Man WomanHater, fajna fotka :)

Gość fgsg
brum, no nie, jeszcze z tego dumna jesteś, jak to kobieta, odwraca kota ogonem:) hehehehe i jeszcze mysli wtedy jakie to ja ma iq az około 50 heheheh

Gość brum brum brumka
Bo jest mało mężczyzny w mężczyźnie tak jak cukry w cukrze :) więc nie brakuje nam mężczyzn jako taki ale mężczyzny w mężczyźnie. Pa.

Gość ooooooo zesz
no jakbyś tak napisał na pewno byloby to kulturalne wyrażanie swojego zdania. nazwanie kogoś kretynem niewątpliwie jest subiektywną oceną, ale na pewno nie można tego nazwać kulturą! dla mnie w dalszym ciągu jest to hipokryzja z twojej strony i tyle 🖐️ az dziw bierze jak mocno trzeba być zapatrzonym w siebie i jak mocno trzeba sie uwazac za nieomylnego, zeby na ten temat dalej polemizować :D🖐️ dobranoc

Gość fgsg
brumka same do tego doprowadzacie, pchacie sie jak ślepy w gąszcza, macie parcie na szkło, zamiast pozostac kobietami robicie z siebie facetów, zupełnie wam to nie wychodzi i hooj wi czego chcecie, nie kapujesz tego? Kazdy ma swoje miejsce w szyku, kobieta swoje, mężczyzna sowje, przez te wsze popaprane kombinacje i facec zaczyna szukac damskich spraw, prostą rzeczą jest depilacja, rajstopki czyli ogólne pedalenia, ciotowanie sie facetów, to jesli chodzi o wyglad, zachowanie zaczyna byc podobne, gdzie tu różnica pomiędzu kobieta a mężczyzna? jak nie bedzie róznicy wszyscy zrobimy sie zniewiesciali to mozemy sobie wszyscy w łeb strzelić, bo jak nie bedzie róznicy to niczego nie będzie, nie rozumiecie tego prostego naturalnego porządku?

Gość ooooooo zesz
i bardzo dobrze. normalna kolej rzeczy... EWOLUCJA z biologicznego pkt widzenia mezczyzna byl potrzebny kobiecie do wykarmienia jej i potomstwa.. teraz kobieta sobie swietnie daje rade bez faceta i wasza rola predzej czy pozniej ograniczy sie tylko do zapladniania. :D 🖐️

Gość fgsg
tak, ja się wyłaczam, i wszyscy faceci, po czym za dwa dni przestaje działać internet i tv, samochody przestają jeździć, nawet rajstop i farb do włosów zacznie brakowac, lakierów do paznokci i ciuchów takze, hmmm no myslę ze nie jestesmy wam zupełnie potrzebni pusta dziwuszko, w sumie nawet do zapładniania, przeciez sa banki spermy i invitro...ojj ale zapomnielismy , przeciez pradu, paliwa nie ma, internet i elektronika pdła, oja jak tu sie zapłodnic bez faceta:D