Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krudekurdeGdansk

Spontanicznosc?

Polecane posty

Gość krudekurdeGdansk

Spotykamy sie jakis czas, kilka razy juz dawala mi kosza ale zawsze wracala, podobno za malo zdecydowany i malo pewny siebie...ostatnio powiedziala ze to na pewno koniec (chociaz juz wczesniej tak mowila i wracala), ze nigdy pierwszy uczuc nie okazuje itd. siedzialem dzis przy kompie wieczorem i nie wiem czy to jakis przyplyw ckliwosci...ale ubralem sie i pojechalem do niej. postanowilem ze zadzwonie do drzwi, ona je otworzy a ja ja po prostu ja pocaluje...pojechalem ale juz spala, a ze nie chcialem jej budzic to odpuscilem... planuje to zrobic na dniach...aleeee PAnie czy wg Was nie wyglupie sie ? Jak byscie zareagowaly ?:)

Gość krudekurdeGdansk
up;]

Gość mi sie bardzo podoba ten pomys
Ja czekam aż pewna osoba tak zrobi ale chyba się nie zanosi

Gość moze troche przesadzacie
skoro dziewczyna powiedziała w czym jest problem że nie okazuje jej uczuc to czemu uwazacie ze sie nim bawi? powiedziała co jest nie tak. skoro mu zalezy to dlaczego sie nie ma zmienic dla niej. tylko nie wiem czy takie niezapowiedziane wizyty sa ok, ja sie kiedys strasznie wkurzyłam jak mój facet tak zrobił, akurat siedziałam w dresie z tłustymi włosami, leczac wysyp pryszczy :o

Gość nowlasnie...
pokaz ze zalezy CI i walczysz;]walcz by wygrywac;]

Gość krudekurdeGdansk
a jak bysccie zareagowaly ?:)