Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzcie mi to proszę was

dlaczego jeszcz nie Spicie?

Polecane posty

Gość nocna nimfa
Paryz,,, aaaa zazdroszcze. Wstawalabym codzien z umsiechem na gebie. Bylam tylko raz na 4 dni, ale miejsce magiczne

Gość do spania mi i bez gadania!!!
KU**A DO SPANIA NATYCHMIAST! WYŁĄCZAĆ TE KOMPUTERY!

Gość nocna nimfa
katalog,,, szukam od pol roku, do sklepu nie pojde bo nie po to konczylam studia. Poza tym wiecej zarobie jak pomagam rodzicom w interesie. jednak majac swoje lata chce sie juz wyprowadzic i usamodzielnic. Takie czasy teraz ciezko z robota niestety. Jak dalej tak pojdzie, pomysle o wyjezdzie zagranice

Gość kamilla1005
no miasto piękne, tylko ludzie jacyś dziwni, z całego świata się pozjeżdzali hahaha ja znalazłam prace mniej więcej w zawodzie, bo skonczyłam filologie rosyjska z j. angielskim ale ucze dodatkowo polskiego :P kto by pomysłał że znajdą się tutaj jacyś chętni :D

Gość JA NATOMIAAAST
IDE SPAĆ

Gość KAMILA a gdzie mieszkasz w par
paryzu? Znam paryż bardzo dobrze. a gdzie uczysz?

Gość NO TO DOBRANOC
WY TEŻ JUZ IDZCIE SPAC

Gość kamilla1005
mieszkam na convention :)

Gość nocna nimfa
kamilla no troche strach np metrem jechac w godzinach nocnych, dziwni ludzie. Mam rodzine pod Paryzem i narzekaja wlasnie tylko na ograniczone bezpieczenstwo. Miasto jednak cudowne, az chce sie zyc. Fajnie, ze sie Tobie udalo, kasa na pewno duzo lepsza niz tu i jakie widoki

Gość NO TO DOBRANOC
STRASZNIE DUŻO KOLOROWYCH LUDZI TAM MIESZKA

Gość nocna nimfa
spieprzaj.... ja takze jestem gotowa podjac jakakolwiek, byle rozwijajaca. Nawet na staz moge isc za darmo, byle dobra firma i chociaz papier pozniej bedzie. No ale nie chce mnie poki co, wiec obecnie wegetuje

Gość kamilla1005
nie no, ja tam nocami nie wracam, więc jest ok:) no kasa niezła, ale ZBYTNIO TO NIE MA DO KOGO GĘBY PO POLSKU ODEZWAĆ :)

Gość nocna nimfa
kamilla sama tam mieszkasz? Znajomych zadnych nie ma z Pl?

Gość MAŁO POLAKÓW MIESZKA W PARYZU?
ciekawa jestem...

Gość kamilla1005
CZASAMI SPOTYKAM, ALE TO ZAZWYCZAJ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ..ostatnio w metrze 2 Polaków zaczęło obgadywać dziewczyny co stały obok, w tym mnie..tak się wkurzyłam,że im powiedziałam że mają pecha, bo trafili na Polkę i żeby następnym razem byli dyskretniejsi hahaha a myślałam, że takie rzeczy to tylko w kabarecie można spotkać :P

Gość nocna nimfa
hahaha dobrze im powiedzialas :-)

Gość kamilla1005
sama nie mieszkam- z chłopakiem, ale on po polsku to pare zdań potrafi :p a teraz w tym momencie to sama :) znam tutaj tylko 3 dziewczyny Polki, bo jestem tutaj niecałe 3 miesiące dopiero, mam nadzieje, ze poznam wiecej rodaków, bo już mi się nie chce po angielsku tyle produkować, a francuskiego dopiero zaczęłam się uczyć :p

Gość nocna nimfa
Tak czy siak, zazdroszcze, ze mieszkasz tam. Mnie sie marzy Hiszpania, moze kiedys sie uda ;-)

Gość Xboxer
Niby środek nocy a temat się kręci jak w biały dzień:-D mi się spać nie chce bo spałem w dzień. Do połowy września urlop;-)

Gość kamilla1005
ja przyjechałam tutaj tylko po to żeby zarobić na wakacje do Hiszpanii :D ale praca się dobra trafiła, więc chyba się trochę zasiedzę :p no tak to jest z tymi drzemkami w ciągu dnia, później po nocach się siedzi i zasnąć nie można :P

Gość nocna nimfa
Pewnie, ze siedz, jak sie oplaca. Na pewno poznasz fajnych ludzi, kewstia czasu. 3 mies to niewiele, pozniej bedzie tylko lepiej ;-)

Gość Xboxer
Hiszpanii osobiście nie polecam. Byłem tam pół roku w celu zarobkowym. Jeden wielki syf i ruina większa niż w polsce owszem widoki piękne ale syf te uroki przysłania. Wszystko wygląda pięknie na ulotkach organizacji turystycznych a w rzeczywistości jeden wielki burdel

Gość Xboxer
Są tam piękne zabytki zamki kościoły ale wszystko to się sypie dosłownie bo nikt o to nie dba nie odrestaurowuje:(

Gość nocna nimfa
xboxer, w jakim miescie pracowales?

Gość kamilla1005
no tak, słyszałam o tym... ale na parę dni chętnie sie wybiorę, może w końcu sie troche opale haha

Gość Xboxer
Góry Castelion cały rejon-na wschodzie, Saragossa,Al batete-bardziej na południe i na północy rejon Galicja-tak tak jak cześć naszej Polski po rozbiorach:) w zeszłym roku były tam ogromne powodzie. W tym roku też miałem jechać ale za duży kryzys i za mało płacą

Gość kamilla1005
wypiłam piwka , ide lulu ;p dobranoc wszystkim:)

Gość Xboxer
No na brak słońca to tam narzekać nie można:-D raz przejeżdżalismy o 9wieczorem koło cpnu w miejscowości Caspe i na elektronicznym termometrze było 41st.!:) aa i jakbyś była zainteresowana to w Caspe jest najtańsza hurtownia w hiszpanii firmy adidasa. Buty za 7-8euro bluzy dresy za 3-4 i to nie z jakąś wadą fabryczna tylko posezonowa wyprz ubrałem tam całą rodzinę:-D

Gość sprawiedliwa3
witam ,zainteresowalam sie hurtownia,mozna namiary

Gość sprawiedliwa3
witam,mozna namiary na ta hurtownie