Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annakakakkakaka

Doradzcie mi ok?

Polecane posty

Gość annakakakkakaka

pracuje na pol etatu zarabiam grosze, mialam sporo nadgodziny kierownik mi mniej wpisal poszlam wczorja spokojnie mu powiedziec jka bylo a on sie wnerwil rzucil tekst ze ja sie upominam a on taki dobry byl i wogole potraktowal mnie jakbym nie wiem co chciala , powiedzila ze w tym miesiacu nei dostane wogole nadgodzin iz e jak mi sie cos nie podoba moge sie zwolnic a tak chodze i demotywuje zespol ze mam pol etau kurcze na sama mysl ze przyjde dzis i np mnie zwolni to juz nei wiem co robic

Gość w w w w
idz do pracy i go olej gdyby ciebie chcial zwolnic zaraz pisz jakis donos albo do dyrekcji

Gość annakakakkakaka
jeszcze dodam ze kierownik w czasie pracy zaltwia prywatne sprawy i kilka razy przez to wczesneij nie wyszlam

za wszystkie nagodziny nawet nie powinie ,a MUSI ci zaplacic to ,ze umowa jest na pol etatu nie ma znaczenia,chodz normalnie do pracy i sie nie przejmuj ,zwolnic Cie nie moze ,bo narazie powodu nie ma,a jak nawet znajdzie ,ty tez masz swoje do powiedzenia.

Gość annakakakkakaka
tylko ta atmosfera teraz wiecie no kurcze rece opadaja , i to ze mowi ze jak mi sie nie podoba mam si zwolnic kurcze przemadrzaly koles