Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chore zatoki

Problem z zatokami...

Polecane posty

Gość chore zatoki

W czwartek tydzien temu przeziebienie przeszlo mi na zatoki, przez sobote, niedziele katar spływał mi i w poniedzialek było juz znacznie lepiej, wtorek równiez, ale od srody nastąpiło znaczne pogorszenie samopoczucia, bole głowy, nudności, osłabienie i dzisiaj jest podobnie :( nie wiem co sie dzieje i sie martwię, jutro ide do lekarza... Może ktoś miał podobne problemy? Boję się ze z wirusowego zapalenia zatok, przeszło na bakteryjne zapalenie zatok i ze bez antybiotyku sie nie wywine, a miesiac temu również juz bralam antybiotyk, mam doła :(

Gość chore zatoki
nikt nie ma takich problemów..?

Gość bbb

W sprzedaży znajdziecie sporo różnych inhalatorów, ale tylko najlepsze urządzenia będą godne zainteresowania i rzeczywiście na odpowiednim poziomie. Warto zerknąć do oferty Sanity, bo firma słynie ze świetnych sprzętów. Między innymi mają dobre inhalatory dla dzieci, ale również uniwersalne propozycje jak inhalator Simple.

Gość miki

Niewątpliwie jak ktoś ma w planach inhalator to warto dobry sprzęt kupić, bo w trakcie przeziębienia na pewno będzie można takie urządzenie docenić, ale też ciekawą opcją może być taki inhalator jak mini Clip – to w sumie nowość na rynku, ale może wzbudzać spore zainteresowanie ze względu na to jaką ma formę.