Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdf

pytanie do rozsądnych kobiet

Polecane posty

Gość dfdfdfdf

Moja dziewczyna wyjechała z rodziną na wakacje do ciepłych krajów, ja zostałem na miejscu i sobie pracujehmm no i zaczynami wariować, myśleć co ona robi, z kim robi. Etc. To już zaczyna robic się chore, ja o tym w głębi wiem, ale chodza mi nastretne mysli po głowie, ze wakacyjna atmosfera, może alkohol, może kogos pozna. To jest naprawde już nie do zniesienia. Jak sobie z tym poradzic?

Gość voyager12345
idz na dziffki, albo sie pochlastaj.

Gość ciota jestes
i tyle w temacie

Gość Memories...
Musisz chyba znalezc sobie wiecej zajec. Takie myslenie doprowadzi do Twojej chorobliwej zazdrosci, a ona tego nie wytrzyma. Pijechala z rodzina, wiec nie ma sie co denerwowac i glowy zaprzatac niepotrzebnymi obawami. Troszke wiecje zaufania :)

a ja tam Cię rozumiem, bo jestem straszną zazdrośnicą... musisz powtarzac sobie, że nerwy i tak nic nie dadzą, ani takie główkowanie co, kiedy z kim bo to i tak nic nie zmieni. będzie dobrze nie martw sie :)

Gość Freud Zygmunt
to taka moja pomyłka "Pijechala"

Gość Ania1981_1
dobrze, że zdajesz sobie sprawę, że to nie jest normalne masz niskie poczucie własnej wartości i nie jesteś przez to pewien, że ona może być wierna Tobie; chorobliwa zazdrość prowadzi do awantur i tego, że kobieta prędzej czy później czuje się osaczona i odchodzi... jeśli naprawdę chcesz się zmienić to idź do psychologa albo przynajmniej poczytaj książki psychologiczne

Gość aaaaaaabbbbcccc
"idz na dziffki, albo sie pochlastaj." zghadza sie...idz na dziwki, taniej cie to wyniesie ... do tego sie tylko nadajecie