Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginger21

co wziąć ze sobą do szpitala???

Polecane posty

Gość najlepiej zapytaj w
szpitalu. bo to różnie jest. A to do porodu rzeczy?

Gość latoja
-skarpetki, kapcie, koszulę nocną, podkłady poporodowe(u mnie w szpitalu dali tylko 1-ego dnia), wodę do picia, owoce(jakbyś głodna była), ręcznik, aparat fotograficzny(jeżeli chcesz robić maluchowi zdjęcia), szampon, mydło, pasta do zębów

Gość co za bzduuuura
Ja rodziłam 30 lipca. I miałam dla siebie : 3 koszule nocne majtki poporodowe (takie siatkowe) 4paczki podkładów poporodowych - najlepiej więcej ja zmieniałam bardzo często nawet jak nie było bardzo potrzeby tantum rosa + woda mineralna 0,5l z dziubem 2 ręczniki jeden mały drugi duży szczoteczka do zębów pasta do zębów szampon i żel do mycia ciała a dla dziecka miałam: ubranka body z długim rękawkiem i pajacyki i skarpetki pampersy + chusteczki dla dziecka tylko te rzeczy mi się przydały musisz pytać w szpitalu a jak nie w szpitalu to jakiejść kol co rodziła w tym samym szpitalu co ty będziesz... tak będzie najlepiej bo ja nie pytałam i nabrałam wiele rzeczy nie potrzebnych wszczególności dla dziecka

Gość Lidzia...
koszule nocną(co najmniej 2),najlepiej z odpinanymi guzikami,żeby było ci wygodnie karmić wodę 0,5 najlepiej z "dziubkiem' dla wygody kapcie szlafrok skarpety ręcznik-mały i duży szampon,mydło,szczoteczkę majtki podpaski-ja miałam maxi! no i jakiś grzebień czy szczotkę dla dziecka-napewno co najmniej 3 komplety ubrań(body,śpiochy,kaftanik) pampersy,chusteczki ja miała swój laktator ,bo w szpitalu mieli tylko 1 na cały oddział,ale nie jest powiedziane czy ci się przyda,być może nie.