Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie małe....

Prawiki, gdybyscie mieli okazje na jednorazowy seks z łatwa...

Polecane posty

... to czy byscie skorzystali, czy dalej byscie chcieli zwiazku z kims normalnym i spokojnym?

A jak nie chcielibyście skorzystać, to z jakiego powodu?

Gość takie tam gadanie.
looser- sorry, że tak pytam, ale ten seks z żona to z powodu wiary?

Nie wiem, po prostu uważam że to byłoby dobre. Chciałbym miec jedna dziewczyne przez całe życie. A ślub to jakas gwarancja.

Gość aaaaaaabbbbcccc
ja byłam ta łatwa i sie skusiłam a raczej skusił sie na mnie prawiczek który pozniej okazał sie nie byc prawiczkiem a kłamał w zye oczy ... tak wiec na chwile obecna jestem z kolesiem tchórzem i kłamczuchem który podkochuje sie w swojej pierwszej dziewczynie i nawet dał naszemu dziecku na imie tak jak dziecko tamtej panny ... niezłe co?.... tacy własni jestescie ... niszczycie ludzia zycia

Gość aaaaaaabbbbcccc
a wystarszyła pokazac "jaja" i wziasc zycie w swoje rece... i kto tu jest łatwy?????

Gość takie tam gadanie.
looser- czyli szukasz dziewicy i seks dopiero po ślubie, tal? dobrze rozmiem?

Gość takie tam gadanie.
ok, dzięki za wytłumaczenie :) Pozostaje życzyć powodzenia. Pozdrawiam

Na razie to tak średnio szukam, bo czekam na wygraną w totolotka, żeby mieć pieniadze na założenie rodziny. A tak to najlepiej szukac na zapisanisobie, albo przeznaczeni.pl, bo tam sa dziewice z takimi wartosciami jak ja.

a ja nie szukam dziewicy dla mnie najwazniejsze by byla pozadna a czy bedzie dziewica czy nie to juz nie jest wazne :)

Gość Zagubiony w sobie
To zależy od konkretnej... Sądze że nie zdecydowałbym się ponieważ jestem zainteresowany stałym związkiem :) Z początku zgadzałem się z Loserem lecz po przeczytaniu całego tematu w pewnym stopniu zmieniłem zdanie gdyż gdybym się zakochał cieszyłbym się każdą chwilą z tą jedyną nie dążąc do seksu lecz ciesząc się każdą chwilą i czerpiąc jak największą przyjemność z bycia przy ukochanej, jej spojrzeń, słów, gestów, pocałunków, dotyku itd Gdybyśmy oboje wtedy tego chcieli i porządanie było tak wielkie że nie potrafilibyśmy nad sobą zapanować to zapewne by doszło do tego. Co do tej wypowiedzi na temat gdzie można znaleść dziewice to oczywiście że wolałbym żeby była ona dziewicą gdyż wtedy jest to bardziej magiczne no i wspólnie przeżywalibyśmy nasze pierwsze upojne chwile które byłyby namiętne a zarazem romantyczne i jeszcze każde z nas by pierwszy raz przeżyło uniesienia oddając się pierwszy raz sobie nawzajem i byciu pierwszym który ją dotyka a także sprawia rozkosz a także oprócz tego że bylibyśmy ze sobą na zawsze to jeszcze nasze pierwsze wspólne doznania by nas zbliżyło a gdyby to była pierwsza miłość to było by to bardziej romantyczne gdyż pierwsza miłość pozostaje na zawsze w pamięci i sercu :) Ale sądze że najważniejsze jest to jaka jest a raczej jaki ma charakter. f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3439257 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4945816

Gość ani nie rzucilbym
sie na puszczalska ani na dziewice , jus mi sie odechcialo kosztowac seksu jestem za stary na takie zabawy 🖐️ poza tym libido mi spada w moim wieku 🖐️

Gość niedługowdowiec badz rozwodnik
mi równiez

Gość NIE MA MILOSCINIE WIERZE W NIĄ
"sobą zapanować to zapewne by doszło do tego. Co do tej wypowiedzi na temat gdzie można znaleść dziewice to oczywiście że wolałbym żeby była ona dziewicą gdyż wtedy jest to bardziej magiczne no i wspólnie przeżywalibyśmy nasze pierwsze upojne chwile które byłyby namiętne a zarazem romantyczne i jeszcze każde z nas by pierwszy raz przeżyło uniesienia oddając się pierwszy raz sobie nawzajem i byciu pierwszym który ją dotyka a także sprawia rozkosz a także oprócz tego że bylibyśmy ze sobą na zawsze to jeszcze nasze pierwsze wspólne doznania by nas zbliżyło a gdyby to była pierwsza miłość to było by to bardziej romantyczne gdyż pierwsza miłość pozostaje na zawsze w pamięci i sercu" I DLATEGO MOJ BYŁY RUCHA SIE Z DZIEWCA (JUZ NIE) A MOJ MĄŻ KOCHA SIE W LASCE KTÓRA KOŁAM PRZEDEMNA... SWIETNIE TRAFIŁAM

Gość /makur...........
tzn. w jakim wieku jesteś, że spada ci libido?

Gość ani nie rzucilbym
jestem prawie 30latkiem 🖐️

Gość /makur...........
no to chyba czas zacząć ruchać wszystko, co masz do stracenia

Gość rasess
ja bym skorzystał . Ale musiałaby być ładna :/ Nie jak jessica alba , ale wazne by była chociaz czesciowo w moim typie ..

Gość mmm nnn
"jus mi sie odechcialo kosztowac seksu jestem za stary na takie zabawy poza tym libido mi spada w moim wieku " :D biedactwo, pewnie za bardzo sie stresujesz brakiem partnerki, a to nie pozostaje bez wpływu na gospodarkę hormonalną

Gość ani nie rzucilbym
myslisz sie kobieto w moim wieku mi to zwisa czy upriawiam seks czy nie 🖐️

"ani nie rzucilbym jestem prawie 30latkiem/' BO JESTES CIOTA

NO I DOBRZE PRZYNAJMNIEJ nie bedziesz nikogo juz wiecej zameczał

Gość mmm nnn
"w moim wieku mi to zwisa czy upriawiam seks czy nie " naprawdę trudno uwierzyć, ale skoro tak twierdzisz? (pamiętaj wszak, że zdrowi ludzie mogą się seksem cieszyć naprawdę długo)

Gość ani nie rzucilbym
"BO JESTES CIOTA" A co tu dzieci jeszcze robia wszak 1 wrzesnia 🖐️ "(pamiętaj wszak, że zdrowi ludzie mogą się seksem cieszyć naprawdę długo)" To niech sie ciesza kto im broni ? 🖐️