Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy byliście kiedykolwiek

Pytani na rozmowie kwalifikacyjnej o wasze wady?

Polecane posty

Wiedzieliście jak na takie pytanie odpowiedzieć?

Gość nutka7
upartość, zawziętość - to takie "pozytywne" wady :)

Gość dfdsfs
no ja zawsze mialam z tym problem bo wad mam wiele ale nie wiedzialam ktore wymienic by sie nie spalic w jej oczach z tego co pamietam mowilam, ze jestem: wrazliwa i to jest moja wada bo do wszystkiego podchodze emocjonalnie, że jestem perfekcjonistka i nie potrafie odpuscic jesli czegos nie moge zrobic lepiej (wiesz tak mowilam o wadach w kontekscie zalet ) trzeba byc sprytnym ;)

Gość iuytrewq
tak bardzo rposto, najlepoiej odpiwiedziec tak zeby wyszlo na to ze jestescie czyms zmartwieni - w sensie o swoja jakas cehce charakteru ale tak naprawde nie jest to wada tylko wrecz przeciwnie - zaleta dla danej pracy. np mozesz powiedziec ze twoja wada jest nadmierna obowiazkowosc, ze nie mozesz przestac myslec o jakiejs sprawie dopoki jej nie skonczysz, ze jestes perfekcjonistką i nie zyje ci sie przez to łatwiej. .. nie wiem.. cos w tym stylu. na pewno nie wyskakuj z wyliczaniem wszytskichs woich prawdziwych wad np niewiem.. ze jestem spoznialaska, zle gotuje, nie umiem sie dogadac z ludzmi czy cos. bo nie dostaniesz pracy. tu trzeba troche nasciemniac. prawda sie nie oplaca.

Tak czytałam, żeby swoje wady zamienić w zalety. :) Ale nie byłam pewna.