Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto przeczytac ???

,, Jezyk niemowlat ,, Tracy Hogg - warto przeczytac ???

Polecane posty

??? Prosze o opinie .

up

Gość D.Bill
warto:)

Gość mama zaraz dwojeczki
Ja sie 2 razy zabieralam za ta ksiazke (to samo z "Jezykiem dwulatka") I powiem ci, ze przeczytalam troche, ale zadnych rewelacji tam nie wyczytalam, wiec ani jednej ani drugiej ksiazki nie przeczytalam nawet do polowy, takze jak dla mnie niewarto.

Gość mamamama27
a dla mnie warto - żałuje że tak późno zaczęłam czytać ją

dzieki :-)

A ile jest czesci ? 1. Jezyk niemowlat . 2. jezyk dwulatka . Sa jeszcze jakies inne . Np pomiedzy wiekiem niemowlecym , a dwulatkiem i powyzej dwoch lat ?

Nie wydaje mi się, ja przeczytałam i nie wynioslam z tej lektury nic ciekawego. Ot, wymyślaen na siłę zwykłe psychologiczne bzdety, dla ludzi którzy nie mają nic ciekawszego do roboty:O

Gość niby nic szczegolnego ale
wiele rodzicow popelnia bledy o ktorych nie wie, ze zle robi. a ta ksiazka pozwala ich uniknac

wszyscy się zachwycali niesamowicie i mi ją polecali-kończę ja czytać. nie warto. książka jest ok, ale nie jest szczególnie odkrywcza- chyba, że matki serio instynktownie nie traktują dziecka z szacunkiem, co jest w książce bardzo podkreslane i w ogole jak ja czytam to się dziwię, że niektóre matki mogą tych oczywistości po prostu nie wyczuwać.

Gość D.Bill
także sama widzisz, że warto - najwyżej przekonasz się raz jeszcze, że jestes doskonała, idealna i wszystko wiesz intuicyjnie haha!

Gość moim zdaniem warto przeczytac
Zeby wiedziec jakich zasad nie stosowac na swoim dizecku. I unikac jak ogania innych podobnych treserek dizeci typu Hoggi ksiazek, twoje dziecko moze nauczyc sie spac. Jesli jestes za tresura dziueci od urodzenia: to czytaj i stosuj te rady. Ja cyztalam i wlos mi sie na glowie jezyl ... Jedyne sensowne rady to traktowanie dziecka z szacunkiem. Tylko, ze w musztrze woijskowej tego szcunku jakos nie widze.

Gość D.Bill
każdy na dodatek czytał inną książkę hehe to nie jest książka o tresurze tylko o poznawaniu własnego dziecka i jego potrzeb i prpozycjach ich zaspokajania z pozytkiem dla wszystkich

Gość do tej co sie utrzymuje z mies
taaaa, wychowujcie bezstresowo, nie tresujcie ja korzystalam z rad tracy hogg i nie było buntu 2 latków, 3 latków itp. dzieci kochaqne, szczesliwe, wesole.

Gość mamamama27
nie widziałam w tej książce żadnej tresury - a świetnie przedstawiona psychologia dziecka- błędy które matki robią - tu na kafe jest multum matek które nieraz jak piszą co robią to sie włos na głowie jeży...

Gość też mamuśka synuśka
warto! bo jest w fajny i zrozumiały sposób napisana.i dużo ma "babcinych" mądrości. przede wszystkim uczy że dziecko to też człowiek i wymaga szacunku:)) nie mogętylko dorwać języka dwulatka - ma może któraś tego ebooka -była bnym bardzo wdzięczna

Gość też mamuśka synuśka
jesteś kochana! dzięki!!!! już mam na pulpicie:P ide na spacer, pa dziewczyny i miłego wieczorku

Gość do D.Bill
Jak czytam tu na forum twoje wypociny to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Uwazasz sie za najmadrzejsza i za najzabawniejsza, a twoj nik odpowiada twojemu poziomowi :o Normalnie reprezentujesz typowa matke kafeteryjna :o