Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxILONKAxxx

Temat jakich wiele... czyli wykryta ZDRADA

Polecane posty

Gość oj tam
Coś tak czuje że autorka to tzw ciepłe kluchy i za niego wyjdzie...no nic powodzenia bo "co ludzie powiedzą!"

mam nadzieje,ze jest inteligentna i nie wyjdzie za niego i nie zmarnuje sobie reszty zycia, bo jezeli tak to za kilka mc lub lat bedzie znowu pisac na kafe ,ze jej mąż ją zdradza i co ma zrobic,niech wtedy nie liczy na nasza pomoc i wspolczucie bo sama bedzie wtedy sobie winna

Gość msna
jesli chciala cie poznac , wiec dobrze wiedziala ze on jest w zwiazku...idz do ich szefostwa i narob dymu, ze niby taka zradna i wogole a rozwala zwiazki, powinna dawac dobry przyklad....nie odpuszczaj bo za duzo cie to kosztowalo...wiesz ale dziwi mnie to troche , ze on ich nie kasowal , ze nie mial zadnych obaw, a moze ktos sobie jaja z niego robi

Tylko pamietaj dowody!!!!! Nic niemow przed bo wszystko posprzata i zostaniesz z niczym. Wtedy nikt Ci nie da wiary w to ze on cos kombinuje, a z jego rodzicami nawet nie gadaj bo oni mu powiedza i wyjdzie dopiero lipa bo sie przygotuje na to.

Gość lunaaaaaaaaa
Najpierw skopiuj wszystkie smsy na kompa. Porozmawiaj z nim- w koncu to Twoj narzeczony, ma prawo wyartykulowac swoje racje/ usprawiedliwienie (jesli jest jakiekolwiek dla czegos takiego). Jesli Twoje przypuszczenia sie potwierdza odwolaj slub- napisz grzeczny list do gosci ze powodem jest zdrada Twojego partnera i zalacz do kazdego listu wydrukowane smsy. Przykro mi,ze Cie cos takiego spotyka, ale przynajmniej jego rodzina nie bedzie probowala Ci wmowic, ze to przez Ciebie i dowiedza sie jaka z niego szuja. Zakladam, ze Twoja rodzina stanie za Toba murem. Brzmi banalnie, ale czas zablizni rany- wyjdzisz z tego madrzejsza. Mowie z doswiadczenia, niestety.

le masz przejebana sytuacje :( Dziewczyno nie patrz przez pryzmat milosci bo przepadniesz z kretesem!!! Kawal chuuuja z niego i tyle, zeby robic cos takiego osobie ktorej sie chce przysiegnac milosc i ze Cie nieopusci do konca zycia :D:D:D Zenada Wake UP

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
szok jakie baby sa glupie po takim smsie ktory do niego ta dziewczyna napisala jest jasne ze uprawiaja sex ty autorko masz cos z glowa????masz racje wybacz mu no bo rodzina i zaliczki:D glupich nie sieja

xxxILONKAxxx Czy Ty to przezyjesz? Jestem pewien ze tak bo napewna jestes silna kobieta i niepozwolisz na takie traktowanie Ciebie przez jakiegos niedowartosciowanego faceta ktory szuka poparcia jaki to on niejest zajebbistym kochankiem!!!! Kurdeeee zaraz sie zdenerwuje tak mnie nosi Skurczybyk jeden no!!!!

Gość 50-tka K
tak jestem 50- letnią doświadczoną kobietą Do autorki Jeśli postanowisz wyjść za niego , to na ślubie zamiast przysięgi małżeńskiej powtarzaj niczym mantrę: "Przegrałam życie na własne życzenie"

Gość ja86sia
kobieto dziękuj Bogu, że się dowiedziałaś przed ślubem! Rzucaj go! a co ludzie powiedzą? o Tobie nic... raczej o nim - bo to wszystko wyłącznie jego wina, to on zdradzał. Ja bym się spakowała. Poczekała aż wróci z pracy. Powiedziała co wiem. Strzeliła w pysk. Wyszła. I to byłby ostatni moment w jakim by mnie widział...

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
50-tka K swiete slowa !!!!

Gość skotiszirisz
smutne :( jeśli do czasu ślubu nie przyłapiesz go na gorącym uczynku to żeby uniknąć wstydu przed rodziną że nie chcesz wychodzić za mąż, powiedz wszystkim jakie z niego ziółko, to Ty będziesz z nim żyła - a potrzebny Ci rozwód do szczęścia??? ( wcześniej czy później rozstaniecie się) wymyśl jakąś prowokację żeby mieć dowody przeciwko niemu albo odpisz Ty jako Ty na smsa kierowniczki, albo sprowokuj z nią spotkanie, dowiedz się jak najwięcej na jej temat - nie masz wiele czasu musisz szybko działać

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
co to za glupie rady? po co ma sie z ta kobieta spotykac lub lapac go na goracym uczynku?????niech wezmie do reki telefon i mu pokaze smsy i tyle

Gość ........kropka....
NIE ROZUMIEM TWOJEGO TOKU MYŚLENIA 1. obawiasz się o zaliczki, ciesz się że nie wydałaś już wszystkiego 2. obawiasz się tego, co powiedzą rodzice i reszta rodziny, ale dlaczego??? to Ty zdradzasz czy on??? Zrobił sobie skok w bok z myślą , że przed ślubem nie zaszkodzi, przecież jeszcze można, nie jestem żonaty :/ ślub moja droga to tylko PRZYPIECZĘTOWANIE waszej miłości, waszego szacunku do siebie(a tego z jego strony brak), waszego oddania sobie i tylko sobie, a nie romansowanie z koleżanka z pracy-żenujące 3. wiej od niego nim się da!!!!! Widzisz NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO! widocznie tak miało być, że wstałaś wtedy w nocy , więc nie pchaj się w ślub z nim nie bądź głupia, bądź mądrzejsza 3. on przed ślubem powinien jeszcze bardziej Cię wielbić, bo ślub to podniosła chwila , którą przeżywa się dogłębnie, a jak widać on na to leje

Gość Madzialena86m
a ja bym pierdoliła zaliczki, a gościom i rodzinie jakoś bym wszystko wyjaśniła, ale na pewno z takim drętwym kutachem bym się związała... cięzko by było, ale trudno jak przed ślubem się łachmani to po ślubie tymbardziej. To jemu powinni być wstyd, a nie Tobie..Całe życie przed Tobą kobieto!

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
jasne !!!! ja bym kazdej osobie calej rodzinie powiedziala szczera prawde a zaliczki niech sie wala wyjdziesz ze maz bo zaliczki poplacone??? pierdolic kase w takiej sytuacji to bym mu dala po mordzie kopa w dupe i zycie na nowo to nie jest milosc jak cie chlop zdradza przed slubem to co bedzie po????

Gość ........kropka....
nie wyobrażam sobie stać przed ołtarzem i słychać z jego ust "i ślubuje ci miłość, wierność i uczciwość..." :/

Gość ........kropka....
słyszeć* przejęzyczenie

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
autorko. napisz co wyszlo po rozmowie

xxxILONKAxxx Trzymamy za Ciebie kciuki i pamietaj musisz byc przy tym opanowana nie pod wplywem emocji bo wszystko Ci z glowy wyleci spokojnie i bedzie dobrze. Ciezko ale sprawiedliwie musi poniesc kare za takie lekcewazenie Twojej osoby :)

Gość 45345345
zrób zdjęcia tego sms'a swoją komórką/aparatem to raz lepiej pozbieraj jakieś dowody żebyś potem w afekcie sama nie wyszła na idiotkę tchórza i tą najgorszą bo on się zaśmieje i powie że to nieprawda i wersja a) jak dowodem będą sms;y tylko to powie że to kolega z pracy sobie robił głupie żarty b) jak sms;ow nie będzie to już dupa zbita.. Co powinnaś udowodnić ? 1) że sms które on dostaje pochodzą z nr kom właśnie tej kierowniczki 2) może sama kup karte sim i posms'oj z nim poprowokuj np zaproponuj spotkanie ..na które się zjawisz ty ..że niby przypadkiem i co on tu robi ? na kogo czeka ? (to moze być już trudniejsze w nerwach) W każdym bądź razie jakieś dowody mieć musisz

Cieszę się że nie jestem sama że mnie wspieracie.. Musiałam ochłonąć bo nigdy wcześniej nie było żadnych oznak żeby mógł mieć z kimś romans..a nie..raz była sytuacja kiedy wyszukałan w historii na komputerze że w googlach szukał 'jak potajemnie zdradzić kobietę żeby się nie dowiedziała' ale to było jakieś pół roku temu stwierdził że PRZYPADKOWO TRAFIŁ NA ARTYKUŁ O TAKIM TYTULE, tylko że właśnie wtedy mu w to uwierzyłam i szybko zapomniałan o sprawie.. On będzie dziś tak ok 18.15-18.30 i wiem że czeka nas poważna rozmowa. Wątpię że te smsy będą jeszcze w jego tel, zresztą wszędzie zabiera telefon . Naprawdę pisząc to łzy mam w oczach bo on? Z takiej dobrej rodziny, typowo katolickiej, a tu takich rzeczy się dowiaduje.. Jest mi ciężko, ale wiem że nie będę mogła żyć z tym wszystkim bo ciągle bym miała to w głowie.. nie wiem co zrobię ale napewno tak szybko nie podniose tego ciężaru:( dziękuję Wam za to że jesteście, napisze napewno albo jeszcze dziś jak pójdzie spać czyli ok22 a jeśli się nie uda to jutro..

Gość powooooo
prowo!!!!

Zostaw tę męską szmatę bez żalu. Rozumiem, że to straszne i wstyd oczywiście przed ludźmi, że będą na Ciebie patrzeć współczuć i myśleć dlaczego. Najlepiej mówić o tym głośno i każdemu, podkreślając, że stać Cię na kogoś lepszego a nie męską dupodajkę. Mam nadzieję, że nie wyjdziesz za niego bo tym samym stracisz do siebie szacunek.

Gość Ona20.
Napisz do nas bo kazdy jest ciekawy co wyszlo z waszej rozmowy. Pamietaj! Nie daj nie mu omamic, zostaw tego huja i znajdź sobie kogos porządnego! Chcesz cale zycie zyc w strachu czy on dalej cie zdradza za plecami? Szkoda nerwów. Jestem z toba trzymaj sie.

Gość ja86sia
jakis tam dalej... a jakie to ma znaczenie? przecież ona je przeczytała, dowodów do rozwodu nie potrzebuje, bo jeszcze ślubu nie ma... mi by się nie chciało bawić w jakieś intrygi, bo to to się dobrze pisze na forum, gorzej z wykonaniem...

Gość taaajasne
w jakiej desperacji trzeba byc, zeby po takim smsie jeszcze sie zastanawiac nad slubem?

Oj kobieto, współczuje Ci ogromnie, ale bardziej będziemy Ci współczuć jak już zostawisz tego gnoja! Nie oszukuj się, że to raz i się więcej nie powtórzy, bo romansik z tego co można się domyśleć trwa już dłuższą "chwilę", a poza tym jak zdradził raz to i kolejny raz zdradzi, wiem coś o tym, miałam partner 7 lat i wybaczyłam chyba ze 2 zdrady jak nie 3, bo nigdy nie miałam wyraźnych dowodów i co tu dużo gadać głupia byłam, dopiero jak nakryłam dziada w naszym domu z pindzią to tak jakby mi ktoś w twarz dał. Nie wychodź za niego za mąż, będzie to Twój najgorszy błąd życiowy! Całe życie później chcesz sie zastanawiać kiedy Cię znowu zdradzi? Odwagi Kobieto i do dzieła. A ten pomysł z wysłaniem listu z smsami do gości, genialny:)