Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochlonieta:) :) :)

jakiego mialyscie Kobiety

Polecane posty

moje szybkie pytanko do wszystkich kobiet... jakiego kootasa mialyscie najwiekszego a jakiego najmniejeszego? i nastepne pytanie jaki wam najbardziej odpowiada????? Ja w swojej dotychczasowej karierze mialam ich okolo 12-stu, najwiekszy mial 24 cm, przestraszylam sie go jak go zobaczylam...... i to byl krotki zwiazek:) w sumie nie wiem dlaczego chyba nawet w spoczynku mial 17cm normalnie przesada!!! nawet loda nie moglam porzadnie zrobic konczylo sie na glowce i tyle... najmniejszy z drugiej strony mial 9 cm porazka, ten zwiazek jeszcze byl krotszy od poprzedniego MONSTERA!!!:) a teraz mam faceta co ma 16cm i chyba odpowiada mi najbardzije. A co wy kobietki doswiadczylyscie!!????? pzdr.

Mierzyłam tylko jednemu. :classic_cool: Tylko już nie pamiętam co wyszło z moich pomiarów- długość coś ok. 15cm, a obwód chyba 13cm, ale nie dam sobie ręki uciąć, że dokładnie tyle. Pozostali byli w sumie podobni jeśli chodzi o rozmiar, jakieś niewielkie 1-2centymetrowe różnice.

Gość Złota_Lilia90
Ciekawe te wasze informacje. Najmniejszy jakiego widziałam na żywo, ale nie miałam go w sobie był bardzo cienki i krótki, wyglądał bardziej jak penis chłopca, a nie mężczyzny. Z kolei największy ma odpowiedni rozmiar. Nie jakiś gigant, którego można się wystraszyć. Robi miłe wrażenie. ;) Rozmiarów nie podam bo nigdy nie mierzyłam penisów żadną linijką, a na oko nie potrafię podać rozmiaru.

Nie wiem w sumie jaki był największy, ale obecny jest całkiem spory - 19cm i jak dla mnie trochę za duży. Najmniejszy hmm... musiał mieć ok 10-12cm. Nie pamiętam już i to było dawno i nieprawda :P

Gość pochlonieta:):):)
Ja zawsze sie ich pytam z czystej ciekawosci ile maja ale mysle ze te 16cm jest akuratnie. Ten duzy chcial kiedys wejsc mi d.pe i powiedzialam za chyba szalony jestes:) a z drugiej strony racja kootaski sa do ruchania ale znowu za maly to nie ma przyjemnosci;)

Kiedyś se gadałam z takim jednym: Ja: Rzuć tę robotę. On: Nie mogę. Ja: Ja nie pracuję i żyję. On: Ale mnie nikt nie rucha. :classic_cool: :D

Wy, mężczyźni, jesteście za mało otwarci na możliwości jakie niesie ze sobą życie. :classic_cool: :D :p

Mi wystarczą dwa tygodnie przerwy i znowu jestem dziewicą :classic_cool:, więc po co mam sobie odmawiać przyjemności. :classic_cool:

Gość titririri
miałam jednego który miał 20 cm - ale dla mnie to za długi, nie odczuwalam przyjemności tylko ból...i w dodatku był cienki:P masakara potem miałam pana z malutkim ptaszkiem, ale nie wiem ile to było może 12cm... ale za to nadrabiał języczkiem i paluszkami:) teraz mam mężczyzne, ktory ma 16 cm długości i 12 w obwodzie:) i tak jest idealnie

tiritrit...... no to jak Tobie dobrze to juz nie zmieniaj...:) czasami moga byc za duze!:) :) :) ale sa zapewne kobiety ktore takie uwielbialem i nie wsiadaja na nic ponizej 20 cm :)

"i nie wsiadaja na nic ponizej 20 cm" No to mają problem, bo mężczyźni z penisem powyżej 20cm stanowią mniej niż 3% populacji. 🖐️

"No to mają problem, bo mężczyźni z penisem powyżej 20cm stanowią mniej niż 3% populacji. " Perw, odnoszę wrażenie, że ta statystyka nie obejmuje facetów z kafe :-)

no to rzeczywiscie jak 3% to maja "maly" problemik :) :) :) hahaha.... ale qrwa troche szkoda mi facetow ktorzy maja mniej niz juz powiedzmy 13 cm.. bo to rzeczywiscie jest juz malenstwo....

"ale qrwa troche szkoda mi facetow ktorzy maja mniej niz juz powiedzmy 13 cm.." 12-13centymetrowy penis może kobietę zaspokoić. I znowu statystyka-mężczyzn z penisem mniejszym niż 12,5 cm jest ok. 5%.

Tak, te 3% jest pewnie prawdziwe tak samo jak Twoja mityczna klata, którą wstydzisz się pokazać laskom :-)