Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

jakie podejście ma masz facet?

Polecane posty

czy wy obchodzicie ze sowimi facetami rocznice? ja teraz ze swoim mialam 3 i szczerze powiedziawszy oczekiwalam ze dostane od niego kwiatka i ze powie ze mu jest ze mna dobrze, a tu nic ;/ niby pamietal ze dzis jest 3 lata ale tylko wspomnial : " dzsiaj jestesmy ze soba juz 3 lata"

Gość zyrafka102
my na to nie zwracamy uwagi, nie obchodzimy rocznic, ja bym się na twoim miejscu nie przejmowała bo nie ma czym

no jasne !!! :D co roku dajemy sobie prezenty z tej okazji. :D pamietam ze w 2 rocznice bylismy od siebie bardzo daleko :O wskoczylam do pociagu i przyjechalam do niego- na godzine:P. warto bylo :D

bylo mi troche przykro. mialam nadzieje ze inaczej ten dzien bedzie wygladal. przeciez nie kaze mu obchodzic rocznic co miesiac. 3 lata to juz chyba ROCZNICA ;/

ale symbolicznie kwiatka mogl mi dac albo chociaz powiedziec jak mu jest ze mna dobrze itp ;/

Gość nananaaa
ja dzien przed rocznica mam urodziny, a moj chlopak tydzien przed rocznica ma urodziny, tak wiec kupujemy sobie tylko po jednym prezenciee ;)

no jakby u nas tak bylo to spoko. ale ja mam urodziny w marcu a on czerwcu. rocznica jest ostatniego sierpnia;/.

Gość nananaaa
porozmawiaj z nim i powiedz ze ci przykro. a ty cos mu dalas?

przygotowalam dla nas kolacje, ale jako ze od czasu do czasu cos dla nas gotuje to nie wywarlo to na nim wrazenia :(

Gość zyrafka102
ja nie rozumiem przecież nie jesteś z nim tylko po to żeby obchodzić rocznicę, każdy dzień wspólnie spędzony powinien być równie ważny, nie powinnaś zasmucać się z takiego głupiego powodu :/

Gość zyrafka102
nam nie jest potrzebna konkretna data zeby sobie mówić jak ważni jesteśmy dla siebie, zapewniamy się o tym na każdym kroku :)

Gość zyrafka102
najważniejsze że jesteście szczęśliwi, więc głowa do góry! :)