Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnjnjnj

po co mezczyzni laca za seks??

Polecane posty

Gość kjnjnjnj

orgazm mozna samemu sobie zrobic godzina seksu jest warta placenia?? czemu?

Gość kjnjnjnj
he jasne jasne orgazm to orgazm

masturbacja jest substytutem stosunku Dojrzały facet potrzebuje co jakiś czas bliskości kobiety Podobnie jak wy. Taka jest biologia

Gość kjnjnjnj
jestem od 3 lat sama i nie plascilabym za to:D moja mama od 20 lat samotna kobiety nie sa takie

Masturbacja jest jak fast food, chodzi tylko o zaspokojenie głodu, a seks to obiad w dobrej restauracji. :classic_cool: I orgazm orgazmowi nierówny. 🖐️

masz rację ale jak ktoś nie jadł w "dobrej restauracji " to nie wie jak smakuje i uważa fast food za coś najlepszego i nie może być lepiej

Gość kjnjnjnj
uprawialam seks z dwoma mezczyznami i od 3 lata jestem juz sama wiec bez przesady nie placilabym za to

Gość zyrafka102
wg mnie to faceci się podbudowują w ten sposób, wolą zapłacić i mieć satysfakcje że niby jakaś laska ich chce bo tak ciągle na ręcznym to mało satysfakcjonujące heh

"wg mnie to faceci się podbudowują w ten sposób, wolą zapłacić i mieć satysfakcje że niby jakaś laska ich chce bo tak ciągle na ręcznym to mało satysfakcjonujące heh" Matko, jakie bzdury. 😴

Gość kjnjnjnj
a z prostytutkami ktorym placa za godziny za zwiazani uczuciowo??

Gość baśka mi ukradła nicka
masturbacja jest substytutem stosunku Dojrzały facet potrzebuje co jakiś czas bliskości kobiety Akurat w platnym sexie nie bardzo chodzi o bliskość....

Gość zyrafka102
wcale nie bzdura, mam znajomych którzy notorycznie płacą za seks i nie mowią że było im to potrzebne tylko się przechwalaja że sobie zadupczyli, jacy to oni nie są fajni że mieli laskę (pomijając to że w ogóle nie wstydzą się tego że za to płacili)

Gość kjnjnjnj
no wlsnie he dla mnie to zalosne

Gość zyrafka102
no a dla mnie najbardziej żałosne jest to że oni sie jarają że bzykali jakąś laske a ona pewnie myślała sobie "chłopie kończ juz bo mi sie nudzi" a przed oczami tylko pieniądze hehe co za wstyd :D

Gość kjnjnjnj
fajnych masz znajomych:o moze im uswiadom jacy sa zalosni i ze normalni ludzie nimi gardza?

"moze im uswiadom jacy sa zalosni i ze normalni ludzie nimi gardza?" Odezwała się "pani lepsza". :) Zastanów się czy Tobą nikt nie gardzi.

Gość kjnjnjnj
ja nie place nikomu za substytut milosci perwersjo przeciez sama dobrze wiesz ze uklad placacy-dziwka jest zalosny one lubia ich pieniadze tylko

Gość zyrafka102
No zawsze się z nich naśmiewamy a uswiadomić im sie nic nie da bo oni są wręcz dumi że korzystają z agencji hehe, chyba mają już w głowie zakodowane że to nic złego, a na związek to już nie mają szans po takich przechwałkach. Fujj kijem bym nie dotknęła :D

Gość kjnjnjnj
nikt by nie tknal tej plantacji chorob wenercznych zwanych korzystaczami:D

Gość zyrafka102
dokładnie hehe, a zawsze jak się jakas laska zakręci obok jednego z nich to inny życzliwy mówi o jego wybrykach i jak się to mówi po ptokach :D Jak się dowiedziałam że oni korzystaja z takich usług to dostałam obrzydzenia, potem mi to przeszło i teraz się z nich śmieję :D Cóż, pomijając sposób w jaki sie zadowalają to są fajni kolesie

Gość kjnjnjnj
dobrze ze sa zyczliwi niektore kobiety nie ma kto ostrzec;( a potem zdziwko ze po slubie ukochany lata na dziwki a dziewczynie wyszly klynciny;p

Gość zyrafka102
tak, a ci życzliwi to też właśnie chodzą po burdelach i z tego co się domyslam to z zazdrości że nie daj boże innemu się uda i nie będzie musiał płacić, taka ich filozofia chora :D

Gość kjnjnjnj
ech mezczyzni i jak tu sie z tymi wenerycznymi chorobami wiazac;p

Gość dsasda
to nie jest prawda ze prostytutki nie lubia seksu . Moim zdaniem wiekszosc osób ktore zostaje prostytutkami lubi seks .. To nie sa oziebłe kobiety .. prostytutkami nie zostają osoby ktore uprawiaja seks z mezem raz w miesiącu ..

Gość mążjeden
a ja żonie od 20 lat oddaję całą wypłatę, a seksu jak na lekarstwo :(

Gość dsasda
oczywiscie tak jak w zyciu prostytutki maja rozne libido .