Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnjnjnj

po co mezczyzni laca za seks??

Polecane posty

Gość rzenszeyns
ja mam 29 lat jestem prawiczkiem i zastanawiam sie czy nie isc na prostytutki . Podobno w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego nawet seksu .. Nie bardzo mam ochote umierac jako prawiczek .. Dlatego raz bym sie wybrał bo jestem ciekawy jak to jest, ale prostytutki maja choroby wiec wiadomo ze trudno sie zdecydowac .. Co zrobiłem .. Wyczytałem ze najlatwiej zarazic sie HIV przez stosunek analny i płciowy .. Niemal niemozliwe jest zarazic sie przez stosunek oralny wykonany na mezczyznie .. Ale facet moze zarazic sie przez minete chociaż szanssa jest mniejsza niz przez stosunek . Wydzielina pochwy kobiety zakażonej AIDS lub innymi chorobami przenoszonymi drogą płciową może przenosić te choroby, nawet w przypadku braku penetracji pochwy członkiem, więc bezpośredni kontakt jest odradzany. Teraz wiem dlaczego nie robi sie prostytutkom minet ..

Gość rzenszeyns
z wikipedii .. Prawdopodobieństwo zarażenia się poprzez kontakty oralne wirusem HIV jest stosunkowo niewielkie, mimo to wskazane jest, szczególnie przy częstej zmianie partnerów, zaniechanie kontaktu ust ze spermą oraz użycie prezerwatywy. Należy także unikać uprawiania cunnilingus podczas menstruacji oraz w razie skaleczenia.